Ștampila pentru sprâncene face furori pe Internet

În goana după sprâncenele perfecte, obținute cu efort minim, ne entuziasmăm la orice descoperire care pare că ne va face viața mai ușoară. După șablonul pentru sprâncene, această ștampilă este noua ustensilă care a pus pe jar imaginația pasionatelor de beauty!

Sprâncenele au puterea de a influența tot aspectul fizionomiei tale, așa că nu e de joacă cu forma lor. Nu multe suntem atât de norocoase încât să avem o formă corectă și definită de la mama natură, așa că este nevoie de intervenția noastră cu câteva produse cosmetice. Însă machiajul sprâncenelor necesită destul timp, răbdare și precizie, așa că încercăm să găsim moduri prin care să ne simplificăm rutina de beauty.

Ultima invenție care face furori pe Internet pare soluția perfectă: ștampila pentru sprâncene. Da, ai citit bine, oamenii chiar își ștampilează sprâncenele acum. Instrumentul chiar arată precum o ștampilă, iar odată aplicat peste sprânceana naturală, lasă în urmă o formă conturată și bine-definită a sprâncenei. Video-ul de mai jos te va lămuri:

Video-ul arată cum mai multe persoane testează acest instrument inedit și toate rămân uimite de rezultat. Deși nu este perfect și forma ștampilei nu este tocmai potrivită pentru orice fizionomie, ștampila pentru sprâncene, produsă de brandul iEnvy by Kiss, oricum îți ușurează munca. Umple forma sprâncenei în doar 2 secunde, iar dacă nu ești mulțumită poți oricând să retușezi cu puțin concealer (oricum îți va lua mai puțin timp decât rutina ta obișnuită).

Dacă totuși vrei să rămâi la produsele clasice pentru conturarea sprâncenelor, am pregătit o selecție în galeria foto!

Foto: iEnvy by Kiss

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro