Sprâncenele sub formă de coadă de pește sunt ultimul trend bizar de pe Instagram

Sprâncenele sub formă de coadă de pește sunt ultimul trend bizar de pe Instagram

Când vine vorba de sprâncene, nimic nu ne mai poate surprinde. După ce am văzut sprâncene împodobite ca bradul de Crăciun, ori sprâncene împletite sau șerpuite, cel mai nou trend de pe Instagram, sprâncenele sub formă de coadă de pește, nu ne mai șochează. Însă putem afirma că este un trend extrem de bizar.

Ce presupune acest trend? Când spunem sprâncene sub formă de coadă de pește, vorbim despre o modă care se bazează pe editarea imaginilor în photoshop. Rezultatul final? Sprâncene care arată de parcă ar fi fost decupate spre capătul exterior și redesenate mult mai sus. Însă în loc să încerci să îți imaginezi ce spun, mai bine intri în galeria foto de mai sus, unde vei descoperi exact despre ce vorbim.

Sprâncenele sub formă de coadă de pește au luat cu asalt Instagramul

O mulțime de bloggerițe de beauty și pasionate de machiaj au fost dispuse să încerce acest trend. Până și o fotografie cu Rihanna a fost prelucrată digital pentru ca vedeta să pară că poartă acest tip de sprâncene (vei vedea în galeria foto!). Iar deși majoritatea imaginilor de pe Instagram sunt photoshopate, unele arată extrem de real, ceea ce ne dă de înțeles că acest trend le-a convins pe iubitoarele de make-up.

Nu putem spune că acest trend ne-a convins și pe noi, însă oricine poate încerca sprâncenele sub formă de coadă de pește, fără să sufere vreo consecință în viața reală. Cu siguranță, acestea se încadrează în lista cu cele mai ciudate trenduri de machiaj de pe Instagram.

Foto: Instagram/Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com