sprâncene sârmă ghimpată

Sprâncenele tip sârmă ghimpată: un alt trend nebunesc de pe Instagram

Nebunia sprâncenelor creative nu se mai termină! După ce am fost de-a dreptul șocate de sprâncenele cu aspect de pene, noul trend este dublu mai nebunesc decât acela: sprâncenele tip sârmă ghimpată!

Pe Instagram este loc pentru orice, mai ales dacă implică și puțină creativitate. Însă nu știm ce să spunem de acest ultim trend: sprâncenele tip sârmă ghimpată. Ok, penele sunt drăguțe, delicate, plăcute la vedere (însă nu pe sprâncene, așa cum se întâmplă), dar sârma ghimpată nu este deloc ceva atractiv. Se pare însă că nu a fost un impediment pentru cei ce au vrut să experimenteze orice formă cu sprâncenele lor.

sprâncene sârmă ghimpată

Athena Paginton este make-up artistul care a dat startul acestui trend ciudat, postând o fotografie în care sprâncenele modelului sunt aranjate cu firele în sus și în jos, imitând exact aspectul de sârmă ghimpată, așa cum spune și ea. Fotografia a strâns aproape 8 mii de aprecieri și chiar dacă nu a ajuns atât de virală precum cea cu sprâncenele cu aspect de pene, tot i-a inspirat pe câțiva make-up artiști să le încerce.

sprâncene sârmă ghimpată

sprâncene sârmă ghimpată

Ce spui de această nouă idee?

Foto: Instagram

Tags:
Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro