Sprâncenele cu aspect de pene sunt cel mai nou și ciudat trend de beauty de pe Instagram

Sprâncenele cu aspect de pene sunt cel mai nou și ciudat trend de beauty de pe Instagram

Instagramul este locul unde se nasc cele mai bizare trenduri, mai ales când vine vorba de zona de beauty. Ultimul trend de beauty nu se dezice de acest aspect: sprâncenele cu aspect de pene sunt noul trend care te va uimi!

Sub ochii noștri, ațintiți o bună parte din zi spre rețelele sociale, se nasc constant noi trenduri, care se răspândesc cu rapiditate. Derulând feed-ul de Instagram poți descoperi un univers al celor mai ciudate trenduri de beauty: părul vopsit animal-print, părul holografic, machiajul inspirat de unicorni sau sprâncenele colorate sunt doar câteva dintre ele.

Această colecție de trenduri bizare născute pe Instagram tocmai s-a îmbogățit cu unul nou: sprâncenele cu aspect de pene. Nu sunt pur și simplu niște sprâncene bogate stilizate cât mai rebel. De fapt, obținerea acestora în formă de pene necesită precizie și produse care să ofere o fixare fermă.

sprancene-tip-pene

Trendul #FeatherBrows a plecat de la fotografia postată de make-up artista finlandeză Stella Sironen care a postat o fotografie cu machiajul ei colorat, holografic, asortat cu sprâncene bine stilizate, cu o cărare pe mijloc pe totă lungimea lor.

Deși într-o postare ulterioară ea a recunoscut că totul a plecat ca o simplă glumă, ideea ei se pare că a fost foarte apreciată, astfel că Instagramul este plin de fotografii în care alte persoane au recreat look-ul sprâncenelor ei.

sprancene cu aspect de pene

Secretul din spatele aspectului atât de separat al sprâncenelor este nimic altceva decât… un lipici stick. Dacă te tentează să încerci trendul, însă nu te simți confortabil să aplici un produs de papetărie pe ten, poți apela la un gel pentru sprâncene cu fixare puternică.

sprancene cu aspect de pene

sprancene cu aspect de pene

Firește, acest nou trend a stârnit reacții contradictorii. În timp ce unii au apreciat creativitatea și s-au îndrăgostit de aerul excentric al acestei abordări, alții au repsins-o din start. Tu ce părere ai de acest trend nebunesc, l-ai încerca?

Foto: Instagram

Tags:
Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro