Sprâncene dramatice pentru mai multă expresivitate

Indiferent dacă ai o formă dreaptă, arcuită, subțire sau groasă, sprâncenele îți definesc chipul și își spun cuvântul în ceea ce privește expresivitatea.

Chiar și tendințele indică asta și ne încurajează să le punem în valoare. Ne-am convins că forma flatantă face totul să arate mai bine, așa că nu e de mirare că au devenit unul dintre subiectele noastre preferate, în ultimul timp.

Conturarea sprâncenelor în manieră corectă nu presupune produse complicate de machiaj sau proceduri invazive de colorare. Un produs practic, pe care să îl poți aplica cu ușurință, chiar și atunci când țintești un efect un strop mai dramatic, este un adevărat must-have în acest sezon.

Mascara pentru sprâncene Brow Drama de la Maybelline NY este un produs inovator care redefinește machiajul sprâncenelor datorită periuței rotunde și pigmenților de culoare care conturează uniform și dintr-o mișcare întreaga lungime a sprâncenelor. Efectul este spectaculos!

Începe aplicarea prin a puncta delicat cu ajutorul creionului Master Shape Brow colțul interior, punctul de arcuire și colțul exterior al sprâncenei. După ce ai încadrat aceste zone, poți modela forma, luând ca reper grosimea naturală a sprâncenelor în colțurile interioare.  La final, învăluie sprâncenele în culoare, cu o singură mișcare, folosind mascara pentru sprâncene Brow Drama, care sculptează și definește o privire cu adevărat cuceritoare, demnă de podiumurile acestui sezon.

Înscrie-te pe www.browdrama.ro și află mai multe despre cum îți poți defini expresivitatea! Poți câștiga săptămânal un set a câte 5 produse Maybelline NY sau marele premiu, o ședință foto profesională în București.

1200x628_3

Bianca Sterie
bianca.sterie@glamour.ro