Sophie Turner și-a schimbat look-ul și ne duce cu gândul la Daenerys Targaryen

Sophie Turner și-a schimbat look-ul și ne duce cu gândul la Daenerys Targaryen

Mai țineți minte vremurile acelea când Sophie Turner arăta ca personajul său din Game of Thrones chiar și în viața reală? Ei bine, s-au dus zilele părului ei roșcat ori chiar blond căpșună. Sophie Turner și-a schimbat look-ul și ne duce cu gândul la Daenerys Targaryen, un alt personaj al faimosului serial.

Lunile de vară ne țin cu ochii pe celebritățile de la hollywood, căci multe dintre ele aleg să facă schimbări în această perioadă. Sophie Turner și-a schimbat look-ul și ne duce cu gândul la Daenerys Targaryen din Game of Thrones, renunțând la roșcatul caracteristic Sansei Stark.

Sophie Turner și-a schimbat look-ul

Hairstilistul Christian Wood este cel care a dezvăluit că Sophie Turner și-a schimbat look-ul, publicând o fotografie cu actrița pe profilul său de Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bkk_-mYlOUZ/?taken-by=cwoodhair

„Iat-o pe fata mea Sophie Turner purtând noua ei tunsoare lob și o nuanță de icy blonde”, a scris Christian Wood, în descriere. Sophie și-a tuns și vopsit părul și își adoră noul look.

„Îmi ador părul, este o transformare totală pentru mine, simt că am acum o nouă latură a personalității mele, este distractivă și fresh – este ca adevărata eu”, a dezvăluit actrița, potrivit Allure.

Schimbarea a fost una importantă pentru Sophie, care obișnuia să își poarte părul foarte lung. „Sophie a avut ani de zile părul lung, iar aceasta a fost prima dată când chiar am putut să îl scurtăm”, a explicat Wood. Iar noua nuanță de păr ne aduce aminte de cea pe care o are personajul Danaerys Targaryen – blond platinat într-o nuanță rece.

Sophie Turner și-a schimbat look-ul, însă deși nu mai seamănă cu personajul său din Game of Thrones, actrița a creat controverse în legătură cu ceea ce urmează să se întâmple în serial. Sophie Turner are un nou tatuaj care probabil conține un spoiler despre finalul serialului Game of Thrones.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com