Sophie Turner adoră să folosească parfum bărbătesc (și nu este singura!)

Sophie Turner adoră să folosească parfum bărbătesc (și nu este singura!)

Sophie Turner a dezvăluit recent că adoră să folosească parfum bărbătesc, și trebuie să recunoaștem că suntem ușurate – cineva a spus-o, în sfârșit, cu voce tare! Ne plac notele feminine consacrate, însă, uneori, cele masculine sunt irezistibile.

Într-un interviu acordat Elle, Sophie Turner a vorbit despre micile sale ritualuri de frumusețe, și printre altele, a recunoscut că îi plac parfumurile bărbătești. Iată câteva dintre secretele ei de beauty.

Sophie Turner adoră să folosească parfum bărbătesc

Vorbind despre parfumul bărbătesc care îi place cel mai mult, Sophie a recunoscut că îl pulverizează ea însăși pe piele uneori. „Ador Le Labo Santal 33. Logodnicul meu [Joe Jonas] și cu mine îl putem folosi amândoi. Mirosul de mosc este puțin mai masculin, dar îmi plac parfumurile bărbătești. Îl avem și sub formă de lumânări prin toată casa”, a explicat actrița.

Secretul ei pentru a nu se ciufuli în timpul somnului

Sophie a dezvăluit un secret care o ajută să nu se ciufulească în timpul somnului: „Când mă trezesc, părul meu stă în toate direcțiile. Hairstylistul meu, Christian Wood, mi-a dat o față de pernă din mătase Slip pe care o folosesc acum. Mă ajută să nu mă ciufulesc când dorm”.

Cum se energizează dimineața

„Primul lucru pe care îl fac când mă trezesc este să beau o sticlă de ceai verde Ito En Oi Ocha, pentru că nu am multă energie. Apoi mă duc să fac sport”, a dezvăluit ea.

Ce fel de sport? „Îmi place să merg la Rumble în New York să fac box pe post de cardio. Ei îmi diminuează luminile și pun muzică drăguță. Este intens și distractiv”, a explicat Sophie. Nu este singura actriță căreia îi place să își pună sângele în mișcare cu ajutorul boxului, Halle Berry spune că este cel mai bun tip de antrenament. Iar dacă ar fi să tragem o concluzie din interviul acordat de Sophie, am spune că parfumul bărbătesc și boxul se îmbină de minune într-o combinație irezistibilă.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com