Sfaturi pentru îngrijirea pielii

Secretul pentru o piele frumoasă nu constă doar în produsele pe care le foloseşti, ci în modul în care le foloseşti: trebuie să fie vorba de obişnuintă.

Secretul pentru o piele frumoasă nu constă doar în produsele pe care le foloseşti, ci în modul în care le foloseşti: trebuie să fie vorba de obişnuinţă. Cred într-un ritual de bază al îngrijirii, iar mai jos sunt câteva produse care te pot ajuta să oferi pielii tot ce îi trebuie pentru a radia.

1 Catifelează
Exfoliază-ţi tenul cu un produs hipoalergenic, care curăţă eficient, fără să irite. Texturile prea dure şi abrazive nu îţi vor rezerva surprize plăcute în timp.  

Super fin
Exfoliant facial Beautiful Skin, No7, 55,80 lei (în Sensiblu)

 

2 Hidratează
Produsele emoliente sunt esenţiale – pe lângă aportul de apă în ţesuturi, acestea cresc semnificativ rezistenţa pielii în calea ridurilor. Apoi te protejează împotriva iritaţiilor pentru că susţin bariera de lipide a pielii.  

Uz cotidian
Cremă Blue Therapy, Biotherm, 300 lei

Infuzie naturală
Serum cu multivitamine Replenishing Nutrient Complex, Tata Harper, 144 lei (www.tataharperskincare.com)

2 în 1
Cremă pentru ochi şi buze Kianty Viniferin, Bruno Vassari, 188 lei (www.luxbeauty.ro)  

3 Tratează
Dacă încă nu foloseşti un produs antirid, este bine să fii foarte atentă la modul în care mimica îţi imprimă linii fine pe chip. Ticurile, dehidratarea şi factorii de mediu pot accelera procesul de ridare. Tocmai de aceea este bine şi să previi.  

Revoluţionar
Concentrat intensiv revitalizant Rénergie Multi-Lift, Lancôme, 450 lei

Foto: Kenneth Willardt