Produse-minune pentru un ten perfect

O nouă generaţie de produse îndelung studiate sunt gata să îşi demonstreze eficienţa cu rezultate rapide. Îţi spunem care sunt cele mai surprinzătoare.

 

O nouă generaţie de produse îndelung studiate sunt gata să îşi demonstreze eficienţa cu rezultate rapide. Îţi spunem care sunt cele mai surprinzătoare. 

S.O.S Zona ochilor
Serum pentru ochi Génifique Yeux Light-Pearl, Lancôme, 270 lei
Ce promite
Serumul are un aplicator metalic extrem de ingenios în formă de pară, care se poate roti într-un unghi de până la 50 de grade (ideal pentru masarea zonei delicate). Sinergia dintre formula antirid şi tehnica de aplicare inspirată de masajul Shiatsu stimulează circulaţia şi regenerarea celulară. De aici până la iluminarea vizibilă mai este doar pas.
Verdictul nostru
Cearcănele, pungile de sub ochi şi liniile fine sunt îmblânzite considerabil după o săptămână de folosire conştiincioasă. În plus, fiecare aplicare este o reală plăcere – efectul detensionant este instantaneu.

Inamicul petelor
Serum Dark Spots No More, Dr. Brandt, 248 lei (în Sephora)
Ce promite
Tehnologia de ultimă generaţie vizează în acest caz reglarea producţiei de melanină a pielii şi împiedicarea acumulării de celule moarte care, în timp, pot conduce la apariţia petelor pigmentare. Cu alte cuvinte, poţi trata aceste imperfecţiuni în timp ce previi apariţia altora noi.
Verdictul nostru
La început vei fi încântată de textura produsului – se absoarbe uşor şi nu este uleios. Apoi, vei constata imediata îmbunătăţire la capitolul luminozitate şi nuanţă uniformă a tenului. Pe scurt – un aliat de cursă lungă.

360º Acţiune intensivă
Cremă pentru ochi Creme LuXury Eye, Artistry, 617,64 lei (www.amway.ro)
Ce promite
O intervenţie promptă la nivel celular pentru susţinerea pielii fragile din jurul ochilor în faţa acţiunii radicalilor liberi. Ingredientul cheie (cardiolipin), o lipidă rară şi preţioasă, redă forţa regenerativă a ţesuturilor. Mai mult, extractele vegetale asociate într-o manieră unică, combat deshidratarea, redau fermitatea şi înlătură semnele de oboseală.
Verdictul nostru
Este suficient să o încerci o dată ca să îţi dai seama că veţi avea o relaţie lungă. Foloseşte degetul inelar pentru a tapota uşor produsul de jur împrejurul ochilor şi convinge-te de rezultat; este incredibil.

Corectorul de riduri
Cremă atirid Smile’n Repair SPF 15, Givenchy, 372 lei
Ce promite
Specialiştii Givenchy au analizat efectele mişcărilor faciale şi au descoperit o proteină (HSP 27) al cărei rol este acela de a „repera“ componente vitale la nivel celular. Studiile au demonstrat că pielea produce o cantitate optimă de HSP 27 atunci când ţesuturile nu sunt în mişcare şi că este stimulată atunci când ţesuturile sunt în tensiune. Producţia acestei proteine scade odată cu trecerea timpului, iar pielea îşi pierde elasticitatea şi se ridează. Aici intervine formula Smile’n Repair.
Verdictul nostru
Poate suna ştiinţifico-fantastic procesul, însă totul este demonstrat cu studii de laborator. Apoi, o cremă care îţi promite o piele mai tânără cu fiecare zâmbet, chiar te face să te simţi mai bine. De încercat!

Foto: Nicolas Moore; fashion editor Paul Cavaco; make-up Romy Soleimani; hair Ken O’Rourke; manichiură Bernadette Thompson; model Britt Maren; stilist decor Mary Howard Studio

.