Kit-ul unei apariţii cochete

Află câteva dintre cele mai practice trucuri de înfrumuseţare ale divelor.

 

Înainte de şedinţele foto (şi nu numai), starurile apelează la produse care să bifeze cu rapiditate lista beneficiilor de pe etichetă. Baza oricărei astfel de misiuni e reprezentată de serumuri. Cei mai renumiţi dermatologi recomandă o concentraţie generoasă de acid hialuronic (pentru efectul său intensiv-emolient), acid pantotenic (vitamina B5) pentru proprietăţile regenerative şi vitamina C, care luptă cu efectele nocive ale soarelui. Încearcă serumul Hydr8 B5, Medik8, 193,80 lei şi convinge-te de puterea asocierii acestor ingrediente. Îl poţi folosi indiferent de tipul de ten.

Ai nevoie rapid de un plus de vitalitate? Ţine cont că nici divele hollywoodiene nu uită de secretele naturii, iar mierea este recunoscută pentru proprietăţile nutritive. Rezervă-ţi zece minute de răsfăţ cu o mască Express Beauty with Honey, Apivita, 13,90 lei (în Sensiblu).

Pentru matifierea tenului cu tendinţă seboreică şi pentru îndepărtarea luciului inestetic pe care nicio cover-girl nu îl agrează, foloseşte o loţiune tonică pe bază de minerale, cum este Matte&Clear, Mineralium, 45 lei (www.mineralium.ro).

Lupta cu petele pigmentare, se dă în culise şi mizează pe descoperiri revoluţionare, aşa cum este tehnologia DRM BrightTM + LHA – folosită pentru prima dată într-o cremă de către cei de la Vichy. Aceasta acţionează în profunzime asupra sursei petelor şi le tratează indiferent de cauza apariţiei lor. Poţi avea dovada cu fluidul corector Idéalia Pro, Vichy, 138 lei.

Foto: Hepta 

.