De ce ne place BB Cream?

Toată lumea vorbeşte despre acest produs, majoritatea brandurilor l-au adoptat – îţi spunem ce îl face atât de special!

 

După un succes fantastic în Asia, celebrele creme BB au intrat pe piaţa europeană în anul 2011, iar de acolo până la un impact mondial incredibil, a fost doar un pas.

Dar ce este BB cream?
Numele de BB Cream provine de la expresia blemish balm (balsam tămăduitor). Creată de medicul Christine Schrammeck în 1967, BB Cream a fost folosită, până de curând, ca tratament post-operator pentru a vindeca sau a netezi pielea după anumite intervenţii. Ajunsă pe piaţa asiatică, câţiva ani mai târziu, crema a avut un succes de proporţii, formula dovedindu-se a fi excepţională pentru tipul de ten specific asiaticelor. După ce a fost recomandată de o actriţă coreancă, BB a devenit un must-have pentru toate femeile, depăşind rapid graniţa Asiei.

Ce face?
Cam de toate! Joacă rolul unei baze, hidratează, uniformizează tenul, camuflează porii deschişi şi conferă protecţie UV. Practic, lăsând la o parte acţiunile produsului, BB Cream este o achiziţie bună şi din punct de vedere financiar, anulând nevoia altor produse, precum fond de ten, corector, iluminator sau pudră. Are o textură cremoasă şi foarte luminoasă.

Cum se foloseşte?
Cel mai uşor este să o aplici cu degetele, exact ca o cremă sau cu ajutorul unui bureţel de silicon precum un fond de ten. Este foarte utilă chiar şi după gimnastică; o distribui în câteva secunde şi faţa arată impecabil.

În galeria foto ai să găseşti unele dintre cele mai apreciate formule BB Cream.

Foto: Yannis Vlamos

.