5 moduri în care poţi „şterge“ ridurile de pe frunte

Liniile fine şi ridurile de pe frunte pot fi date dispărute cu 5 trucuri practice. Vezi care îţi este cel mai potrivit şi pune-l în practică. Iată variantele posibile:

1 Suprapune texturile produselor de machiaj.
Începe cu o bază de machiaj iluminatoare – aceasta reflectă discret lumina şi estompează ridurile datorită proprietăţilor emoliente. Peste aceasta aplică un strat de fond de ten cu textură maleabilă, uşor de uniformizat şi cu putere iluminatoare. Bonus: baza de machiaj va împiedica strângerea produselor aplicate ulterior în pliurile pielii.

2 Adoptă o tunsoare potrivită.
Stiliştii spun că este cel mai uşor truc la care poţi apela pentru a ascunde ridurile. Câteva şuviţe căzute peste frunte (lungimea ideală nu depăşeşte zona ochilor) îţi vor încadra chipul şi te vor pune în valoare fără a lăsa la vedere liniile fine.

3 Foloseşte o cremă care umple ridurile din interior.
Verifică eticheta produselor în căutare de peptide sau retinol şi foloseşte-le conştiincios. Preferabil, lasă retinolul pe seama tratamentelor nocturne, iar în cursul zilei alege formule hidratante cu efect detensionant (întreabă în marile lanţuri de magazine cosmetice – vei găsi o mulţime de variante).

4 Asigură-ţi un răsfăţ săptămânal.
Apelează la ajutorul unei măşti cu ingrediente active care, în doar 10 minute relaxante, îţi descreţeşte fruntea şi estompează chiar şi cele mai supărătoare riduri. Important să fie extrem de hidratante şi hrănitoare, iar după timpul de acţiune să aplici prin masaj şi un serum nutritiv. Ai să vezi imediat rezultatele.

5 Ivesteşte în marii inamici ai ridurilor.
Dacă eşti curajoasă şi nu te sperie acele, încearcă toxina botulinică, care te poate ajuta să ştergi ridurile de pe frunte timp de trei până la 6 luni. De asemenea, pentru a umple în special ridurile adânci, poţi încerca în clinicile de specialitate diferitele tipuri de fillere.

Foto: Pinterest

Adriana Matei
contact@misshypewit.com