Singurul lucru pe care Sophie Turner nu l-ar face (părului ei) pentru un rol

Singurul lucru pe care Sophie Turner nu l-ar face (părului ei) pentru un rol

Sophie Turner însăși spune că ar un fel de personalitate dublă, din cauza culorii de păr pe care trebuie să o poarte la filmările pentru Game Of Thrones. Dacă pe platoul de filmare este roșcată, în viața de zi cu zi, Sophie își poartă părul într-o nuanță platinată de blond. Însă chiar dacă a acceptat să se vopsească pentru acest rol, există un lucru pe care nu l-ar face niciodată părului ei pentru un rol.

Toate au o limită, cel puțin în viziunea lui Sophie Turner. Actrița este pasionată de munca ei, însă se ferește să meargă până la extreme, doar pentru a obține anumite roluri în filme sau seriale. Puteți ghici care este singurul lucru pe care Sophie Turner nu l-ar face părului ei pentru a obține un rol?

Ce nu și-ar face Sophie Turner la păr doar pentru a obține un rol

O schimbare de look este întotdeauna binevenită, însă există o tunsoare anume pe care Sophie Turner nu ar încerca-o nici în ruptul capului. Actrița a mărturisit, pentru Refinery 29, că deși a fost dispusă să își vopsească părul pentru Game Of Thrones, nu ar accepta niciodată să se radă în cap. Motivul este simplu: este convinsă că nu i-ar sta bine. „Nu cred că m-aș putea rade în cap în mod voluntar, de teama de cum ar arăta. Am un cap mic și umeri mari, așa că nu cred că mi-ar sta bine cu o tunsoare scurtă”, a spus ea.

Cum are grijă de părul ei atunci când merge la plajă

Sophie a împărtășit și un truc foarte util de îngrijire a părului. Dacă de obicei aplicăm protecție solară pe ten și pe tot corpul atunci când mergem la mare, se întâmplă adesea să uităm complet de faptul că și părul are nevoie de protecție. „Știu că este foarte ciudat, dar în ultimele două vacanțe, am aplicat spray de protecție solară pe păr înainte să merg la plajă. Astfel, când mă întorc din vacanță, nu mai simt că părul meu s-a uscat. Este ciudat pentru mine că oamenii dau atât de multă importanță pielii, și că aplică cremă de protecție solară pe față, dar nimeni nu face nimic pentru a proteja părul”, a spus actrița.

Sfatul ei este unul extrem de util, și dovada perfectă că își iubește foarte mult părul. Este de înțeles că nu ar accepta să se radă în cap doar pentru a obține un rol.

Foto: Hepta

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com