Sharon Stone și regulile ei de beauty: ce o ajută să arate veșnic tânără

Sharon Stone și regulile ei de beauty: ce o ajută să arate veșnic tânără

Sharon Stone dovedește încă o dată că vârsta este doar un număr. Actrița a împlinit recent 60 de ani, însă cu un ten atât de curat și elastic, cine o crede? Totuși, o piele veșnic tânără se obține cu eforturi și o rutină de skincare bine pusă la punct, pe care ea o respectă cu religiozitate.

Sharon Stone a dezvăluit regulile ei de beauty într-un interviu acordat publicației The New York Times. Actrița a vorbit atât despre skincare, cât și despre alimentație și păr. În plus, a împărtășit un secret pe care ne-a venit cu greu să îl credem: se tunde singură!

Regulile de beauty ale lui Sharon Stone

Skincare

„Dimineața, nu fac prea multe lucrurile. Îmi spăl fața cu apă și mă spăl pe dinți”, a dezvăluit ea. Depinde de vreme ce creme aplică pe față. „Dacă sunt într-un climat uscat, folosesc produsul Weleda Skin Food pe corp și pe față. Ori folosesc crema La Mer sau protecția solară Neutrogena cu SPF15. Mai folosesc și Eucerin, un brand foarte bun și accesibil. Iar crema hidratantă de la Avon este un produs bun care nu m-a dezamăgit niciodată”, a explicat ea.

Dietă și fitness

„Nu mănânc alimente procesate. Nu beau cafea, iar alcoolul și sucurile sunt și ele o raritate. Ocazional, îmi îndulcesc ceaiul cu zahăr. Sufăr de boala celiacă și nu pot consuma alimente care conțin gluten. În afară de asta, dieta mea este cea a unei persoane obișnuite – mănânc tot ce îmi doresc”, a spus Sharon Stone.

„Fac Pilates – am un aparat în casă. Ori mă duc la sală și mă antrenez în circuit, depinde de starea mea de spirit. Sau poate îmi pun muzică și dansez până la epuizare. Nu sunt persoana aceea care se urcă pe banda de alergat și se holbează la un perete”, a mai spus actrița. „În plus, pentru mine frumusețea vine din interior. Este important să ai o filozofie sau un mod de viață sau o credință care să te mențină în echilibru. Pentru mine, aceasta este Budismul. Este ceva care te aduce înapoi în centru, și chiar este cheia serenității și frumuseții – un simț intern al formei și eleganței”, a explicat Stone.

Păr

„Mă tund singură. Prima oară a fost când am fost la un frizer francez, acum mulți mulți ani, și aveam părul lung. Mi-a spus să îmi ridic tot părul și să îi tund vârfurile, și astfel voi obține toate straturile pe care le doresc. Din când în când, când mă tunde altcineva, mă întreabă ”Cine a făcut această tunsoare?”. Dar adevărul e că nimănui nu-i place tunsoarea altcuiva”, a spus Sharon Stone.  „Când călătoresc, iau întotdeauna cu mine un fixativ care permite perierea părului – Zero Gravity de la Sebastian Professional”, a mai explicat actrița.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com