Serumul folosit de Kim Kardashian împotriva îmbătrânirii tenului costă mai puțin de 50 de lei

Serumul folosit de Kim Kardashian împotriva îmbătrânirii tenului costă mai puțin de 50 de lei

Kim Kardashian este mereu la curent cu tendințele în materie de machiaj și skincare, și chiar are propriul brand de beauty. Putem spune că este un model pentru cele care o admiră, iar produsele pe care le folosește în rutina zilnică sunt la mare căutare. Uneori, totuși, acestea nu sunt foarte accesibile. Un exemplu este crema ei preferată, care costă mai mult decât te-ai aștepta.

De data aceasta, Kim Kardashian ne surprinde cu un serum antiîmbătrânire care costă mai puțin de 50 de lei. Nu vă lăsați păcăliți de prețul scăzut, este cu adevărat un produs-minune, al unui brand care a început să capete din ce în ce mai multă popularitate în industria de skincare.

Serumul folosit de Kim Kardashian împotriva îmbătrânirii tenului este The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion. Pe site-ul oficial al brandului, acesta costă 9,80 de dolari, ceea ce înseamnă aproape 40 de lei, în funcție de cursul valutare. Din fericire, produsul poate fi comandat și în România, așa că este foarte accesibil.

Serumul The Ordinary are o concentrație ridicată retinoide de ultimă generație, iar formula este una ultra-ușoară. Produsul are ca scop eliminarea și prevenirea liniilor fine și a ridurilor, dar și uniformizarea nuanței tenului. Potrivit GLAMOUR UK, Kim folosește 2 picături din acest serum pe față, seara, și face parte din rutina ei zilnică de skincare.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com