Serena Williams a mers la spa în fiecare zi timp de o săptămână

Serena Williams a mers la spa în fiecare zi timp de o săptămână

Adesea îți vine în minte faptul că celebritățile sunt oameni obișnuiți, la fel ca și tine. Acest lucru se aplică în majoritatea timpului, însă, uneori, vedetele fac lucruri ieșite din comun. De exemplu, serena Williams a mers la spa în fiecare zi timp de o săptămână.

Sportiva a vorbit despre rutina ei de beauty într-un interviu acordat site-ului Into the Gloss. În cadrul acestuia, Serena Williams a recunoscut că a mers la spa în fiecare zi, timp de o săptămână, când se afla în vacanță cu soțul ei în Italia.

Serena Williams a mers la spa în fiecare zi timp de o săptămână

Răspunzând la o întrebare legată de beauty, Serena Williams a spus: „Singurul lucru pe care trebuie să îl fac mai bine este să îmi fac mai multe tratamente faciale”. „Chenot este de departe spa-ul meu preferat – le folosesc produsele, și am mers la spa-ul lor în fiecare zi timp de o săptămână când eram în Italia. Eram ca o mumie după aceea – pusă la păstrare”, a dezvăluit tenismena.

Maratonul de spa a avut loc în timpul unei vacanțe spontane. Serena i-a spus soțului ei, Alexis Ohanian, că îi este poftă de mâncare italienească. Cei doi au decis pe loc să își ia o mică vacanță și să zboare spre Italia.

Serena Williams nu folosește fond de ten

Un alt secret pe care l-a dezvăluit sportiva este acela că nu folosește niciodată fond de ten. „Am acest vibe natural. Doar puțin concealer, puțin contur de sprâncene, puțin contur pe față, puțin produs pe buze. Natural. Asta este tot. Și, evident, mascara”, a relatat Serena.

Cât despre îngrijire, Serena Williams nu folosește cine știe ce produse profesionale pentru părul ei. „Pentru păr, folosesc doar ulei de cocos. Un lucru noi pe care îl încerc este uleiul de argan – îl ador pentru părul meu creț”, a dezvăluit ea. Iar pentru a-și întreține pielea fină, se exfoliază des. „Folosesc mănuși exfoliante pe corp – când sunt în vestiar și trebuie să plec repede, îmi pun mănușile și astfel pot beneficia de un gomaj și gata. Mi s-a spus că am pielea catifelată”, a spus sportiva.

Foto: Hepta

Citește și:

Răspunsul Serenei Williams după interzicerea salopetei la turneul de tenis de la Roland Garros

De ce Serena Williams nu va sărbători niciodată ziua de naștere a fetiței ei?

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com