Selfie-ul acestei femei bolnave de cancer de piele este un avertisment pentru noi toate

Selfie-ul acestei femei bolnave de cancer de piele este un avertisment pentru noi toate

Câte dintre noi nu regretă un lucru pe care l-au făcut în adolescență, chiar și ceva nesemnificativ, dar care ne-a rămas în minte și ne chinuie conștiința? Această femeie de 26 de ani cu siguranță a făcut un lucru pe care îl regretă și îl va regreta toată viața. Selfie-ul ei a devenit viral și este un avertisment pentru noi toate.

Mallory Lubbock este o femeie de 26 de ani din Iowa. În adolescență, era la modă să ai pielea bronzată în permanență, așa că mergea la solar în fiecare zi, pentru a-și menține bronzul. Această rutină zilnică a durat doi ani de zile, lucru care a avut repercusiuni grave asupra sănătății ei.

Selfie-ul de după operație a devenit viral

Recent, Lubbock a trecut printr-o operație de extirpare a unei excrescențe canceroase pe care o avea la buza superioară. La scurt timp după, femeia și-a făcut un selfie în care și-a spus povestea, și care a devenit la scurt timp viral.

„Astăzi, mi-a fost extirpat primul semn canceros. Acum mă voi duce înapoi pentru îndepărtarea copcilor și verificarea rănii, și am programare pentru a îmi verifica ÎNTREGUL corp, urmează verificări de rutină pentru o perioadă îndelungată de timp, iar apoi verificări de rutină pentru tot restul vieții, și sunt aproape 100% sigură că vor mai urma multe programări dureroase pentru îndepărtare a cancerului de piele de pe corpul meu.

La naiba, Mallory de 16 ani care a mers la bronzat în fiecare zi, timp de doi ani. Voi încerca din răsputeri să mă asigur că fiica mea nu se va întinde în niciun pat de bronzat cât timp se află sub acoperișul meu, și sper că va fi suficient să o audă și să o vadă pe mama ei trecând prin asta, ca să înțeleagă.

Oameni buni. Scoateți-vă fiicele din paturile de bronzare. Scoateți-vă sora de 16 ani din solar. La naiba, ieșiți voi înșivă din ele! Nu merită. Chiar merită pielea bronzată aceste consecințe? Această situație va lăsa cicatrici și va durea. Acum sunt mama de la plajă cu umbrelă și SPF 100 aplicat din abundență. Niciodată nu am crezut că asta mi s-ar putea întâmpla mie (cine crede vreodată?)”, a scris Mallory Lubbock.

Selfie-ul femeii este un avertisment pentru noi toate. Pielea bronzată a fost și rămâne un trend major de beauty, mai ales în sezonul cald, însă sub nicio formă nu merită să îți pui sănătatea în pericol pentru a fi în tendințe.

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com