Selena Gomez și-a schimbat din nou look-ul, la scurt timp după logodna lui Justin Bieber

Selena Gomez și-a schimbat din nou look-ul, la scurt timp după logodna lui Justin Bieber

Selena Gomez pare a fi într-un rollercoaster emoțional în ultimele luni. A trecut prin numeroase schimbări de look, iar când credeam că s-a hotărât, în final, să rămână la tunsoarea bob, Selena Gomez și-a schimbat din nou look-ul. Asta se întâmplă la doar două zile după logodna lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin.

Selena ne-a făcut să ne îndrăgostim de cea mai îndrăzneață tunsoare a ei de până acum. Ne-a inspirat, mai întâi, cu un bob scurt și extrem de trendy, iar acum, Selena Gomez și-a schimbat din nou look-ul. Să fie doar o coincidență faptul că fostul ei iubit, Justin Bieber, tocmai s-a logodit cu Hailey Baldwin și a transmis un mesaj emoționant despre relația lor?

Selena Gomez și-a schimbat din nou look-ul

Selena Gomez a apelat la o pereche de extensii foarte lungi pentru noul ei look, cu care a defilat în New York.

https://www.instagram.com/p/BlFNr33nHhM/?tagged=selenagomez

În ciuda așteptărilor ca ea să sufere după anunțul logodnei lui Justin Bieber, Selena a fost fotografiată zâmbind cu gura până la urechi, părând fericită și senină.

Nu este de mirare că Selena a părut atât de radioasă. Cântăreața și-a petrecut weekendul pe un Yacht pe Hudson River, alături de prietenele sale.

https://www.instagram.com/p/Bk-3xisASYf/?taken-by=tmarie247

Cel mai probabil, faptul că Selena Gomez și-a schimbat din nou look-ul nu are nicio legătură cu logodna cu Justin Bieber, ci cu personalitatea ei cameleonică cu care ne inspiră întotdeauna în materie de beauty.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com