Selena Gomez și prietenele ei și-au făcut tatuaje la fel

Selena Gomez și prietenele ei și-au făcut tatuaje la fel

Selena Gomez și prietenele ei cele mai bune și-au făcut tatuaje la fel pentru a celebra relația puternică de prietenie care le unește. Cele patru au sărbătorit ziua de naștere a uneia dintre ele mai întâi la o pizzerie, iar apoi la salonul de tatuaje.

Prietenia dintre Selena Gomez și Courtney Barry, Ashley Cook și Raquelle Stevens a ajuns la un nou nivel. Cele patru și-au făcut tatuaje la fel cu ocazia zilei de naștere a lui Courtney, care a împlinit 26 de ani.

Selena Gomez și prietenele ei și-au făcut tatuaje la fel

Ca de obicei, Selena Gomez a documentat întregul proces și le-a arătat fanilor pe Instagram cum a decurs totul. Selena Gomez și prietenele ei și-au făcut tatuaje la fel cu ocazia zilei de naștere a lui Courtney Barry.

View this post on Instagram

My best friend turned 26. Part one.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

„Prietena mea cea mai bună a împlinit 26 de ani. Partea întâi”, a scris Selena în descrierea primei serii de fotografii publicate. Fetele au sărbătorit cu cadouri, pizza și înghețată, iar abia apoi s-au îndreptat către un salon de tatuaje.

https://www.instagram.com/p/BmogmCSgl4Q/?taken-by=selenagomez

„Cea mai bună prietenă a împlinit 26 de ani. Partea a doua. #4 pentru că aceste femei au rămas alături de mine timp de 7 ani (Ashley Cook timp de 12 ani) 4, pentru că voi sunteți cele 4 ale mele pentru tot restul vieții. Vă iubesc, fetelor. Voi toate mă inspirați să fiu mai bună, mai puternică, mai apropiată de Dumnezeu și am trăit cele mai nebunești povești împreună deja. Abia aștept să mai trăim încă 50! P.S: Raquelle Stevens a avut un atac de panică”, a scris Selena Gomez.

Ea și prietenele ei cele mai bune și-au tatuat același simbol, numărul 4.

Pentru că Selena și Courtney se cunosc de mai mult timp, cele două și-au făcut alte două tatuaje cu numărul 1.

„Iar în final, numărul unu pentru mine. Courtney Barry, ești o femeie incredibilă. Felul în care te copnfrunți cu cele mai derutante momente ale vieții este de nedescris și plin de grație. Te emoționează de la cele mai neînsemnate povești până la cele mai triste, ești gata să dai cuiva parfumul tău dacă ți-a spus că miroși frumos, ești al nabii de amuzantă și rămâi fermă în credința ta, ești o soră iubitoare, o prietenă minunată și o fiică frumoasă. Ești definiția neînfricării și a minunăției”, i-a scris Selena prietenei sale cele mai bune.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com