Selena Gomez a purtat în păr un comentariu răutăcios primit pe Instagram

Selena Gomez a purtat în păr un comentariu răutăcios primit pe Instagram

Selena Gomez tocmai și-a transformat coafura într-o pânză cu ajutorul căreia poate transmite un mesaj. Actrița și cântăreața a purtat în păr un comentariu primit pe Instagram de la celebrul designer Stefano Gabbana.

Nu are niciun pic de considerație pentru trolii Internetului, însă asta nu înseamnă că nu le va da peste nas din când când. Selena Gomez a purtat în păr un comentariu răutăcios pentru a-i transmite un mesaj autorului, designerul vestimentar Stefano Gabbana.

Selena Gomez a purtat în păr comentariul răutăcios de la Stefano Gabbana

Totul a început de la o replică cel puțin răutăcioasă a desginerului Stefano Gabbana. Acesta a comentat la o postare tip colaj în care Selena Gomez apărea în cinci ținute roșii diferite, la evenimente diferite. Descrierea „Selena Gomez arată minunată în rochii roșii” nu l-a inspirat prea mult pe designer, care și-a spus părerea în comentarii. „Este atât de urâtă”, a scris Stefano Gabbana.

Mesajul adresat Selenei Gomez a fost publicat în luna iunie, iar dacă până acum nu am avut parte de vreo reacție, acum vedeta a decis să îi dea un răspuns. Selena Gomez a purtat în păr comentariul lui Stefano Gabbana, sub formă de accesoriu, în cadrul New York Fashion Week.

Selena Gomez a purtat în păr mesajul răutăcios al lui Stefano Gabbana sub formă de accesoriu

Selena Gomez a purtat în păr mesajul răutăcios al lui Stefano Gabbana sub formă de accesoriu

Cuvântul UGLY (urâtâ) a putut fi citit pe părul Selenei, format din o serie de agrafe cu strasuri. Mesajul transmis de Selena este că nu a fost prea afectată de acest cuvânt și nici nu îi este rușine să fie numită astfel în public.

Cuvântul UGLY (urâtâ) a putut fi citit pe părul Selenei, format din o serie de agrafe cu strasuri

Cuvântul UGLY (urâtâ) a putut fi citit pe părul Selenei, format din o serie de agrafe cu strasuri

În martie, Selena publica un mesaj în care punea sub dezbatere termenul de frumusețe. „Mitul frumuseții – o obsesie cu perfecțiunea fizică care o prinde pe femeia modernă într-un ciclu nesfârșit de lipsă de speranță, îndoieli cu privire la propria persoană și ură față de propria persoană, în timp ce ea încearcă să îndeplinească definiția imposibilă a societății față de frumusețea perfectă. Aleg să am grijă de mine pentru că vreau, nu pentru a demonstra ceva cuiva”, scria pe atunci vedeta, într-o postare pe Instagram.

Nu este prima dată când Stefano Gabbana are un comportament ostil pe rețelele sociale. Acesta a provocat un scandal și cu Miley Cyrus în trecut.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com