selena gomez este blondă în noul videoclip

Selena Gomez este blondă în noul videoclip și ne amintește de Farrah Fawcett

Cu noul single „Bad Liar”, Selena și-a propus să ne arate o altă față a sa. După ce ne-a dat ocazia să o vedem nemachiată chiar pe coperta single-ului, imagini din timpul filmărilor videoclipului ne-o arată pe Selena cu un păr blond plind de volum și ne duce cu gândul la beauty icon-ul Farrah Fawcett.

Selena Gomez este plină de surprize în ultimul timp și mai deschisă ca niciodată. Într-un interviu recent, Selena a fost extrem de transparentă și a vorbit despre subiecte destul de personale, precum relația ei cu The Weeknd sau pauza e care a luat-o toamna trecută din cauza bolii de care suferă, lupus (mai multe detalii aici).

Noua ei piesă vine după o pauză de doi ani, așa că aveam așteptări foarte mari. Noi, pasionatele de beauty, ne putem declara mulțumite: potrivit fanilor ei, în videoclipul piesei Selena apare cu o serie de look-uri noi, din care de-abia așteptăm să ne inspirăm. Prima imagine din timpul filmărilor deja ne face să ne entuziasmăm: Selena apare cu părul blond, așa cum nu am văzut-o niciodată, și cu o coafură plină de volum, în stilul caracteristic al lui Farrah Fawcett din anii ’70.

https://twitter.com/MyLifeIsSelG/status/875058964135899137

Deși este evident că în acest caz este o perucă, dar ne bucurăm să o vedem pe Selena că experimentează și cu look-uri pe care nu le-a mai încercat până acum. De altfel artista nu este deloc străină de schimbările de look. După ce a renunțat la părul lung pentru tunsoarea bob, recent ne-a inspirat cu o culoare de vară absolut superbă, cu reflexe arămii.

Foto: Twitter, Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro