Selena Gomez le răspunde celor care au acuzat-o că își arată „cu mândrie” cicatricea operației la rinichi

Selena Gomez le răspunde celor care au acuzat-o că își arată „cu mândrie” cicatricea operației la rinichi

În urmă cu câteva zile, Selena Gomez a fost fotografiată în costum de baie, pe un yacht, cu cicatricea de la operația de rinichi la vedere. În vreme ce multe voci i-au lăudat curajul de a nu-și ascunde semnul, altele au acuzat-o că își arată „cu mândrie” cicatricea, ca pe un premiu.

Selena Gomez a publicat un montaj video cu câteva momente din ziua respectivă. Prin această postare de pe Instagram, vedeta a ales să le răspundă și celor care au spus că „se laudă” cu cicatricea operației la rinichi.

Cum le răspunde Selena Gomez celor care au acuzat-o că „se laudă” cu cicatricea operației

În montajul video, Selena apare alături de mai mulți prieteni, distrându-se pe yacht, în Sydney, Australia. Inclusiv anumite publicații au titrat că artista defilează cu cicatricea, așa că Selena a simțit nevoia să le răspundă în descrierea videoclipului.

„Mitul frumuseții – o obsesie pentru perfecțiunea fizică, care capturează femeia modernă într-un ciclu nesfârșit al lipsei de speranță, al conștientizării exagerate de sine, și al urii de sine, în timp ce încearcă să îndeplinească definiția imposibilă a socieții de frumusețe perfectă. Am ales să am grijă de mine pentru că vreau, nu să demonstrez ceva cuiva”, a scris Selena Gomez, despre operație și despre cicatricea pe care a ales să nu o ascundă.

„Nu m-am simțit confortabilă cu cicatricile la început, dar acum sunt. A fost foarte greu la început. Îmi amintesc că mă uitam la mine în oglindă complet dezbrăcată și mă gândeam la toate lucrurile despre care obișnuiam să mă plâng și mă întrebam „De ce?”, a mărturisit Selena, în trecut.

De când a primit un transplant de rinichi de la prietena ei cea mai bună Francia Raisa, Selena Gomez a vorbit deschis despre operație. Vedeta a recunoscut că a fost aproape de moarte, în tot acest proces.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com