Secretul make-up artistului Rihannei pentru a obține aspectul de ten perfect

Secretul make-up artistului Rihannei pentru a obține aspectul de ten perfect

Un fond de ten bun poate estompa eventualele imperfecțiuni ale pielii, însă nu le poate face să dispară. Pentru asta, make-up artistul Rihannei are un secret care ține mai mult de îngrijirea pielii. Pentru a obține acel aspect de ten perfect în cazul clientelor sale, Priscilla Ono folosește un produs salvator.

„Dacă ai o pânză curată, machiajul tău va fi întotdeauna bombă”, spune Ono, conform Refinery 29. Însă un ten curat nu se poate obține în doi timpi și trei mișcări, nu-i așa? Ei bine, make-up artistul Rihannei are un secret care o ajută să facă exact asta: să obțină un aspect de ten perfect cu un singur produs.

Secretul make-up artistului Rihannei pentru a obține un ten pefect

Arma secretă a make-up artistului Rihannei pentru a obține un ten perfect este un produs de skincare. Cum bine știm, niciun produs de machiaj nu se va așeza armonios pe o piele încărcată. Porii sunt cei care creează cele mai mari dificultăți de obicei, după acnee. Iar dacă în cazul acneei nu avem ce face decât să o acoperim, treaba stă diferit când ne confruntăm cu pori încărcați sau puncte negre.

Pentru celebritățile pe care le machiază, precum Rihanna, Priscilla Ono a creat un mini-ritual de skincare înainte să aplice produsele de make-up. Mai întâi, make-up artistul exfoliază și curăță pielea cu ajutorul Apei Micelare Bioderma. Aceasta elimină impuritățile de la suprafața pielii și o pregătește pentru următorul pas.

„Dacă ai celule moarte sau puncte negre, acestea se vor vedea întotdeauna pe cameră”, spune Ono. Așa că, după ce a îndepărtat celulele moarte cu apa micelară, urmează îndepărtarea punctelor negre. Make-up artista nu recurge la nicio rutină complicată de extracție precum sunt acelea care implică aburi. Dimpotrivă, totul durează câteva minute. Secretul ei stă în plasturii pentru curățarea porilor. „Întotdeauna am la mine Bioré Pore Strips. Fie că e vorba despre puncte negre sau pori astupați, se vor vedea și vor ieși întotdeauna la suprafață de sub machiaj în timpul unei ședințe foto sau pe covorul roșu”, a explicat make-up artistul.

https://www.instagram.com/p/BlTUwWDH2d8/?taken-by=priscillaono

Priscilla Ono folosește plasturii pe nasul clientelor, după care folosește Caudalie Moisturizing Toner pentru a sigila porii și a le diminua aspectul. Următorul pas este hidratarea, iar make-up artistul urăște produsele care lasă o peliculă albă pe piele. Alegerea ei este crema hidratantă Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme. Ono preferă să aplice produsul, iar apoi să aplice straturile de machiaj peste. „Până la final, pielea absoarbe totul”, explică ea.

Un extra pas este aplicarea unei măști de tip șervețel, tocmai pentru că lucrează cu celebrități care au un program încărcat și nu reușesc niciodată să doarmă cât ar trebui. La final, Priscilla hidratează buzele cu un produs neașteptat: gloss-ul Fenty Beauty, Gloss Bomb, care „conține o cantitate uriașă de unt de shea și vindecă buzele”.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com