Secretul lui Zoë Kravitz pentru un ten mereu proaspăt - Glamour.ro
13492144
post-template-default,single,single-post,postid-13492144,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Secretul lui Zoë Kravitz pentru un ten mereu proaspăt

Secretul lui Zoë Kravitz pentru un ten mereu proaspăt

Zoë Kravitz reușește întotdeauna să ne surprindă cu o piele perfectă, proaspătă, glowy. Cum putem și noi să arătăm în fiecare zi ca o celebritate? Actrița ne dezvăluie secretele sale de beauty, în special cel care o face să arate întotdeauna atât de bine.

Unul dintre cele mai importante lucruri în machiaj este o bază impecabilă, radioasă, care să echilibreze look-ul. Zoe Kravitz urmează această regulă, așa că poartă întotdeauna la ea un produs care îi poate împrospăta tenul.

Secretul lui Zoe Kravitz pentru un ten mereu proaspăt

Actrița a vorbit despre frumusețe într-un interviu acordat Refinery 29, unde a dezvăluit câteva dintre trucurile sale.

Zoe a fost întrebată dacă are vreun produs pe care îl poartă tot timpul cu ea. „Touche Éclat”, a răspuns ea. „Toate celelalte sunt importante, însă cel mai important este ca pielea să arate proaspătă și uniformă. Îmi place că este foarte natural. Este mai degrabă bun pentru a echilibra lucrurile și a ilumina look-ul, spre deosebire de a oferi acoperire. Dacă ai dormit la cineva acasă și te-ai trezit a doua zi dimineață, acesta este produsul pe care îl vrei”, a explicat ea.

De altfel, Zoe are o percepție foarte interesantă asupra machiajului, la care se referă cu sintagma „vopsea de război”. „Chiar și dacă nu mergi pe scenă, vrei să fii reprezentată de vopseaua de război. Cum te simți astăzi? Dacă te simți sexy și vampy, îți aplici ruj roșu. Este vopseaua ta de război. Este cine ești în seara asta. În special ca actriță, sunt foarte ușor influențată de garderoba și machiajul meu. Chiar îmi schimbă și influențează personalitatea într-un fel”, a dezvăluit actrița/

Zoe Kravitz are și o rutină de îngrijire a pielii pe care a învățat-o din copilărie. „Mama mea m-a învățat încă de când eram mică, nu mă lăsa să merg la culcare fără să mă spăl pe față”, a povestit. Totuși, chiar și acum îi mai apare câteodată câte un coș, iar atunci intră în panică. „Mă supăr când am erupții pe piele. Chiar îmi afectează starea și încrederea în mine. Evident, ni se întâmplă tuturor și estee în regulă, dar chiar încerc să țin totul sub control. Dacă am un coș și știu că se apropie un shooting, încep să mă panichez”, a mai relatat Zoe.

Foto: Northfoto

Tags:
Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com