Secretul de beauty al Victoriei Beckham este o cremă de corp sub 30 lei

Secretul de beauty al Victoriei Beckham este o cremă de corp sub 30 lei

Dacă ai admirat vreodată picioarele catifelate ale Victoriei Beckham în fotografiile de pe covorul roșu, ori chiar și cele făcute paparazzi pe stradă, tocmai am aflat secretul ei. Victoria se laudă cu o piele îngrijită, pe care nu uită niciodată să o hidrateze. Are și un produs preferat care, norocul nostru, este extrem de accesibil.

Victoria Beckham a dezvăluit care sunt preferințele sale în materie de produse cosmetice pentru GLAMOUR UK. Noi am tras cu ochiul și am aflat care sunt secretele de beauty ale celebrei femei de afaceri și venim cu răspunsuri la curiozitățile tale legate de vedetă.

Secretele de beauty ale Victoriei Beckham

Unul dintre produsele preferate de beauty ale Victoriei Beckham este o cremă de corp cu un preț sub 30 de lei. Este vorba despre crema universală Skin Food, Weleda, 25 lei.

Victoria Beckham folosește crema universală Skin Food de la Weleda

Victoria Beckham folosește crema universală Skin Food de la Weleda

Victoria numește această cremă „secretul corpului ei”. „Ce iubesc la ea este că nu e foarte scumpă și o poți găsi oriunde. Formula este atât de densă și untoasă. Când sunt bronzată, o amestec cu ulei de cocos – același pe care îl folosesc la gătit – și îmi acoper întregul corp cu ea. Bănuiesc că unora nu le place senzația grasă, dar mă ajută să păstrez culoarea. Și până când ies din casă, simt că s-a absoribit. Ca și cum pielea mea a băut un pahar cu apă”, a relatat vedeta.

Victoria Beckham a vorbit și despre alte produse de beauty din rutina ei. De exemplu, folosește șervețelele umede Sensibilo de la Bioderma, pentru demachiere, un alt produs accesibil. Iar din seria produselor de lux, Victoria folosește Crème de la Mer’s Moisturising Soft Lotion, un produs pe care îl aplică pe ten pentru a-l pregăti pentru machiaj. Iar pentru că este atât de pasionată de îngrijirea pielii, Victoria Beckham își va lansa propria linie de produse de skincare.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com