Secretele produselor de skincare

Pentru că dincolo de orice truc de machiaj trebuie să stea îngrijirea atentă a pielii, îți spunem câteva noi secrete ale produselor de skincare.

Daniela Nițulescu, beauty editor GLAMOUR, are mai multe detalii.

Efect de lifting

CE ESTE ? Un serum polivalent cu tehnologii de ultimă generație care își propune să redea tenului aspectul tânăr și radios. CE FACE? Tehnologia TruStructiv ajută la reactivarea propriilor puteri curative ale pielii, complexul Bio-Renewal regenerează țesuturile, Bio-Corrective combate și previne lăsarea pielii în timp ce diminuează ridurile pronunțate, iar acidul hialuronic hidratează. Nu, nu este doar o enumerare de atribute. 78% dintre cei care au testat produsul au spus că își simt pielea mai elastică imediat după prima folosire.

Protecție esențială

CE ESTE? O cremă de zi cu efect intens de protecție împotriva ultravioletelor, cu acid hialuronic în compoziție și agenți de iluminare a pielii. CE FACE? Contribuie la protejarea pielii împotriva fotodeteriorării și formării melaninei. În același timp, menţine nivelul optim de hidratare a pielii. Formula fluidă se absoarbe cu uşurinţă, iar pielea rămâne catifelată, netedă şi luminoasă.

Tinerețea vine din mare

CE ESTE? Un produs polivalent de îngrijire a pielii cu o textură specială, cremă în ulei, deloc grasă, nelipicioasă, care își propune să hrănească în profunzime țesuturile. CE FACE? Chiar din prima zi de folosire poți remarca cum pielea începe să regenereze. Amestecul de uleiuri terapeutice, bogate în omega 3 și 6, concentratele marine și algele cu putere regenerantă sunt activate pentru a repara chiar și cel mai uscat și degradat tip de ten.

Curățare delicată

CE ESTE? Un produs de curățare facială blând, hrănitor și eficient. CE FACE? Îndepărtează eficient machiajul și impuritățile în timp ce răsfaţă pielea cu ulei hidratant de jojoba, ulei de argan și ulei hrănitor de migdale. Trebuie doar să îl aplici pe pielea umedă şi să masezi până la formarea unei spume lăptoase, apoi să clătești spuma cu apă călduţă.

În luptă cu razele infraroșii

CE ESTE? O cremă lejeră, mătăsoasă, dar cu textură onctuoasă, potrivită pentru toate tipurile de ten. CE FACE? Menține frumusețea pielii oferind cel mai larg spectru de conservare și protecție împotriva razelor infraroșii, care sunt la fel de dăunătoare ca cele UV. Această cremă, asemenea întregii game din care face parte, combate toate semnele îmbătrânirii accelerate, aducând laolaltă o parte dintre cele mai eficiente molecule anti-îmbătrânire, în forma lor cea mai puternică și actuală.

Terapie nocturnă

CE ESTE? Un serum extrem de concentrat care își propune să șteargă în timpul nopții toate efectele nocive ale stresului la care este supusă pielea în timpul zilei. CE FACE? Câteva picături din acest ulei (un cocktail din șase uleiuri prețioase, mai exact, alături de acid hialuronic și peptide) sunt suficiente pentru a reactiva toate puterile regenerante ale pielii. Pielea devine mai suplă, mai fermă, mai luminoasă, iar ridurile adânci sunt considerabil diminuate.

Intră în galeria foto să vezi ce produse trebuie să folosești pentru o îngrijire ca la carte.

erika
erika.chivu@ringier.ro