Secretele de beauty ale româncelor

Româncele îți doresc un look sănătos și uniform. Află care sunt armele de încredere ale româncelor de la beauty editorul GLAMOUR România. 

Expertul local: Oana Statache, 25 de ani, beauty editor GLAMOUR Romania; urmărește @glamour_romania și @oanastatache pe Instagram.
Ce vor româncele
: În România, femeile consideră că frumusețea se construiește și nu este un dar genetic iar asta se reflectă, în special, în preocuparea pentru machiaj. În ceea ce privește îngrijirea pielii, o mare parte din femei sunt adeptele produselor obținute din ingrediente naturale, pe care le pot fabrica eventual și la domiciliu. Pentru tratarea problemelor cutanate, româncele se îndreaptă cu încredere către dermatocosmetice. Produse precum demachiantul Doina sau crema hidratantă Apidermin au fost cândva pionerii industriei locale, iar noi branduri pur românești, ce se inspiră din echilibrul naturii, au creat, cu fiecare an, o paletă tot mai bogată de opțiuni.
Apa termală
: Potențialul apei termale provenite din zona Herculane a fost valorificat, începând cu 2005, de către Ivatherm, prima companie românească de dermatocosmetice dedicate pielii sensibile. Apa termală este parte din formule tratament, dar și din produse care mențin sănătatea generală a pielii. Încearcă Crema hidratantă pentru față SPF 20, Ivatherm, 53,2 lei (în farmacii).
Ingrediente naturale hidratante:
Cerința româncelor pentru produse naturale se remarcă odată cu brandurile înființate în ultimii ani, de către specialiști în farmacie, care și-au creat o producție proprie, cu formule menite să hrănească corespunzător pielea. Numărăm Natural Nutrition (nncosmetics.ro) și Panacea Apothecary (panacea-apothecary.com).
Export de top: Ingredientul se numește Gerovital H3 și a pus, la momentul descoperirii lui, numele Anei Aslan în istorie, ca pionier in industria produselor antiîmbătrânire. Produsele Gerovital sunt în prezent comercializate de Farmec și exportate în peste 45 de țări, în întreaga lume. Încearcă Exfoliantul enzimatic, Gerovital H3 Evolution, 30,65 lei.

Armele de încredere ale româncelor

001-1040x1040-550x550

Cremă hidratantă Detox Mix, Panacea, 145 lei

crema-hidratanta-pentru-fata-spf-20-50-ml-550x550

Cremă hidratantă SPF20, Ivatherm, 53,2 lei

 

De Celia Ellenberg, traducere și adaptare de Oana Statache, foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro