Secretele de beauty ale lui Gal Gadot: 3 reguli pe care nu le încalcă niciodată

Soție, mamă, fost soldat, militantă a feminismului, fostă Miss Israel și actriță, frumoasa Gal Gadot a adăugat recent pe lista sa de reușite un nou titlu: imagine a brandului de beauty Revlon. Cu această ocazie a vorbit pentru revista Vogue despre secretele ei de beauty, iar noi ne-abia așteptăm să le testăm!

Filmul Wonder Woman a avut un succes imens și credem că Gal Gadot în rolul principal a avut un mare aport la asta. Desigur, și povestea ne-a intrigat, însă carisma și șarmul personajului principal ne-au fascinat pe tot parcursul. Se pare că nu am fost singurele fascinate de frumusețea ei, întrucât la scurt timp după asta, Gal a fost cooptată de brandul Revlon ca ambasador global, iar ea a acceptat cu mult entuziasm.

„Sunt foarte încântată. Am mai fost abordată de companii și înainte, dar, în cele din urmă, este foarte important să colaborezi și să te asociezi cu cine simți că te potrivești. Îmi amintesc că mama și bunica aveau o mulțime de produse Revlon când eu eram mică pentru că erau accesibile, nu erau prea scumpe. Asta este ceva ce îmi place. Ei au de asemenea și multe proiecte filantropice, dar în același timp produsele sunt grozave și sunt pentru toată lumea”, a declarat ea pentru Vogue.

Cu această ocazie, avem ocazia să „furăm” din secretele frumuseții sale pentru că frumoasa Gal și-a împărtășit și câteva trucuri de frumusețe. De ce regulă de machiaj ține mereu cont pe covorul roșu, cum aplică fondul de ten pentru un efect luminos și ce face mereu când vine vorba despre demachiere – descoperă în galeria foto cele 3 reguli pe care Gal Gadot le respectă întotdeauna!

Foto: Hepta

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro