Secretele de beauty ale lui Charlize Theron: 3 pași importanți din rutina ei de skincare

Secretele de beauty ale lui Charlize Theron: 3 pași importanți din rutina ei de skincare

Charlize Theron a fost, este și va fi întotdeauna recunoscută drept un beauty idol. Frumusețea ei este incontestabilă, cu atât mai mult cu cât actrița nu investește mii de dolari în asta. Rutina ei de skincare este destul de simplă și la îndemâna oricui.

Într-un interviu acordat GLAMOUR USCharlize Theron a dezvăluit toate secretele sale de frumusețe.

Secretele de beauty ale lui Charlize Theron: 3 pași importanți din rutina ei de skincare

Cum arată rutina de skincare a lui Charlize Theron? „Pielea mea revine la viață după exfoliere și hidratare. Sunt una dintre acele persoane deschise la orice folosesc prietenele sale, însă întotdeauna mă întorc la colecția Dior Prestige, în special la serumul hidratant”, a dezvăluit actrița. Doi pași simpli, dar importanți, exfolierea și hidratarea, îți pot transforma tenul indiferent de produsele pe care le folosești.

Să fim sincere, probabil este nevoie de ceva mai mult de atât pentru a obține acel glow specific lui Charlize. Secretul ei? Adoră tratamentele faciale. „Îmi place mult să îmi fac tratamente faciale odată la două sau trei săptămâni. Merg la Mila Moursi în L.A. Este de asemenea și un spa corean la care merg de probabil 25 de ani. Fac băi de aburi, stau în apă, îmi exfoliez corpul. Nu este de fițe sau elegant. Uneori, dacă una dintre mătușile copilului vrea să stea cu el sau să îl scoată la film, îmi spun „Oh, voi merge la spa chiar acum”, a explicat actrița.

În plus, Charlize a dezvăluit un truc prețios pentru îngrijirea sprâncenelor (da, ați citit bine!); „Ascultă, eu sunt din anii ’90! Noi obișnuiam să facem acele sprâncene subțiri pentru foarte mult timp, așa că sunt într-o continuă încercare de a înlocui acele sprâncene. Uleiul de ricin a fost de incredibil ajutor pentru a le aduce înapoi. Îl poți lua de la farmacie. Îl aplic pe sprâncene, pe scalp și pe gene. Mi-a schimbat viața”.

Pe lângă o rutină de îngrijire bine pusă la punct, Charlize Theron are și o percepție foarte cool asupra îmbătrânirii.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com