Secretele coreencelor: 6 trucuri de machiaj care te întineresc

Secretele coreencelor: 6 trucuri de machiaj care te întineresc

Nu mai este un secret că, la capitolul skincare, coreencele sunt experte. Suntem surprinse, totuși, să aflăm că sunt la fel de pricepute și la makeup. Iată șase trucuri de machiaj (geniale) care te intineresc, pe care coreencele le aplică întotdeauna.

Ești deja familiarizată cu conceptele de glass skin sau cloudless skin, nu-i așa? Ei bine, de la coreence vin și câteva trucuri de machiaj care te întineresc instantaneu și te ajută să obții un look proaspăt per total. Iată care sunt secretele lor.

Secretele coreencelor: 6 trucuri de machiaj care te întineresc

Paleta de culori și tehnicile de aplicare sunt foarte importante în machiaj. Dacă în Europa mizăm adesea pe nuanțe aspre, smokey-eyes și rujuri vampy, coreencele fac exact opusul, iar rezultatul este un look young și extrem de fresh. Make-up artistul corean Cat Koh a dezvăluit, pentru Byrdie, câteva trucuri pe care cu siguranță vei vrea să le pui în aplicare.

1. Încearcă o formă mai dreaptă a sprâncenelor

Cel mai probabil îți plac acele sprâncene arcuite, feminine, bine definite. Și nouă ne plac, însă, din păcate, pot ascuți trăsăturile feței și te pot face să pari mai matură decât ești. „O sprânceană super curbată este prea mult. În Coreea, o numim ”sprânceana-algă!”, spune Koh.

https://www.instagram.com/p/BibLOVRFWXZ/

Sfatul make-up artistului coreean este să încerci o formă mai dreaptă a sprâncenelor și un aspect mai natural atunci când aplici produsele de machiaj. Acest truc îți va îmblânzi trăsăturile și te va face să pari mai tânără.

Descoperă celelalte cinci trucuri de machiaj de la coreence în galeria foto de mai sus.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com