Se poartă agrafele mari. Îți spunem cum!

Am găsit cele mai chic modalități de a-ți aranja părul: agrafele. Dar nu orice fel de agrafe, ci agrafe supradimensionate, prețioase, gata să transforme orice look. Desigur, vorbim despre ocazii speciale, care cer o apariție tot atât de specială.

Ce spun tendințele: Pentru sezonul acesta, pe podiumuri a fost un exces decadent la capitolul accesorii. Agrafe masive, prețioase, au fost asociate cu altele mai delicate, iar rezultatul a ieșit din zona nupțială. Apoi, poziționarea lor a fost neașteptată, aparent aleatorie (vezi Alexander McQueen).

Cum pui în practică: Secretul este să nu urmărești perfecțiunea. Nu trebuie să ai părul foarte coafat, cu fiecare fir ordonat, la locul lui. Ba din contră. Dacă ai părul creț, trebuie doar să îți definești buclele, iar dacă ai părul drept și fin, urmărește să îi dai textură (te va ajuta și pentru menținerea agrafelor la locul lor). Aplică produsul pe părul umed, usucă părul în toate direcțiile în timp de îl strângi ușor în palme și asta e tot. Poți prinde câte agrafe vrei – până la urmă nu e ceva definitiv – te poți răzgândi și le poți repoziționa oricând vrei. Ah, și nu uita că poți ieși din zona de confort – broșele sunt și ele o varinată minunată.

Intră în aglerie și descoperă câteva exemple pentru care noi, mărturisim, am suspinat ceva.

Foto: Yannis Vlamos

Daniela Nitulescu
daniela.nitulescu@glamour.ro