Se întorc sprâncenele subțiri în tendințe?

Se întorc sprâncenele subțiri în tendințe?

Coperta de septembrie a revistei Vogue UK a stârnit controverse în lumea pasionatelor de beauty. Rihanna este vedeta acestei ediții iar sprâncenele sale în fotografia de cover sunt un motiv de îngrijorare pentru cele care urmăresc îndeaproape tendințele de machiaj.

Cine ar fi crezut că detestatele sprâncene subțiri la care ne uităm cu inima strânsă în fotografiile din anii ’80-’90 vor reveni vreodată în tendințe? Cea mai recentă copertă a revistei britanice Vogue pe care apare Rihanna ne-ar putea adeveri această temere.

Revin sprâncenele subțiri în tendințe?

Nu știm dacă make-up look-ul Rihannei de pe coperta Vogue de septembrie vor da startul unui nou trend (sperăm, totuși, că nu!). Make-up-ul realizat de Isamaya Ffrench pare a fi o combinație între tendințelor anilor ’20 și cele actuale, însă celor mai multe dintre noi ne amintesc de acea perioadă în care nu știam încă cum să ne pensăm sprâncenele, le subțiam prea tare și apoi eram nevoite să le desenăm cu creionul.

Coperta a stârnit controverse pe Twitter, unde pasionatele de beauty se tem că această modă va reveni, lucru pe care îl văd ca pe un coșmar al tendințelor.

„Dacă Rihanna face un trend din acele sprâncene atunci eu renunț la tot”, a scris o utilizatoare.

https://twitter.com/Erykha_Badoula/status/1024333111147028480

„Sunt cel mai mare fan, Rihanna, dar scuze, nu ne întoarcem la acele sprâncene din anii ’80”, a scris o altă persoană, ca reacție la coperta Vogue.

https://twitter.com/TaylorLorenz/status/1024434779943563264

„NU putem lăsa sprâncenele subțiri să se întoarcă, nu îmi pasă ce la ce încearcă să ne supună regina Rihanna. Rezistați”, a scris o altă utilizatoare.

„Nu îmi voi face sprâncenele subțiri, iar Rihanna nu mă poate obliga”, a fost o altă reacție.

Cu siguranță, părerile internauților au un punct comun de această dată. Controversa este cu atât mai mare cu cât Rihanna este un beauty guru, are propriul brand de produse de machiaj și realizează mini tutoriale pe Insta Stories în care le arată fanilor ei noi trucuri. Tocmai în acest context, sprâncenele subțiri afișate pe coperta revistei Vogue par a fi inexplicabile și stârnesc îngrijorare și confuzie.

Foto: Nick Knight/www.vogue.co.uk

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com