Sarah Jessica Parker are o nouă tunsoare și ne amintește de Carrie Bradshaw

Sarah Jessica Parker are o nouă tunsoare și ne amintește de Carrie Bradshaw

La începutul săptămânii, Sarah Jessica Parker și-a entuziasmat fanii de pe Instagram cu o fotografie în care apăreau câteva șuvițe de păr tăiate. Imaginea a stârnit curiozitatea tuturor, iar noi abia am așteptat să vedem ce tunsoare nouă are frumoasa actriță. Ne imaginam că a adoptat un bob scurt ori una dintre tunsorile care vor domina tendințele în 2018.

Nu am ghicit schimbarea de look a actriței. Sarah Jessica Parker are o nouă tunsoare care ne amintește de personajul ei din Sex And The City, Carrie Bradshaw. A avut nevoie de curaj din plin pentru a adopta acest look, pentru că știm cu toatele că această idee ne-a venit măcar o dată în cap și am ezitat să ne facem programare la salon.

 

Not saying anything. X, SJ

O postare distribuită de SJP (@sarahjessicaparker) pe

„Nu vă spun nimic”, a scris Sarah în dreptul fotografiei postate pe Instagram. De fapt, noua tunsoare a actriței, un breton lateral care îi vine de minune, a fost dezvăluită de paparazzi și fotografi care au surprins-o pe străzile New Yorkului, iar ulterior, în cadrul unui eveniment organizat în cinstea celui de-al doilea sezon al serialului Divorce, în care este protagonistă.

 

Nu este prima oară când Sarah Jessica Parker adoptă o astfel de tunsoare, însă este o schimbare fresh de look după ce o mare perioadă de timp a optat pentru aceeași coafură iconică.

Foto: Instagram/Sex and the City

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com