Sarah Jessica Parker adoră această cremă hidratantă

Sarah Jessica Parker adoră această cremă hidratantă

Îngrijirea tenului primează întotdeauna, iar această regulă este valabilă și pentru Sarah Jessica Parker. Dacă personajul care a consacrat-o se dedica întru totul modei, în viața reală, actrița acordă la fel de multă atenție și frumuseții. De exemplu, Sarah Jessica Parker adoră această cremă hidratantă, care suntem sigure că te va cuceri și pe tine.

Ești curioasă ce făcea tenul lui Carrie Bradshaw atât de strălucitor și radios? Poate că erau întâlnirile plăcute cu fel de fel de domni distinși, partenerii personajului din serialul Sex And The City, ori poate că era un ritual de îngrijire a pielii bine pus la punct. Sarah Jessica Parker a dezvăluit, pentru Shape, că folosește dintotdeauna o cremă hidratantă potrivită pentru tenul ei.

Sarah Jessica Parker adoră această cremă hidratantă

Sarah Jessica Parker nu a vrut să păstreze acest secret de beauty numai pentru ea: folosește de mult timp crema hidratantă La Roche-Posay Toleriane Fluide Soothing Protective Moisturizer. „Este minunată! Este singura cremă hidratantă pe care o folosesc dintotdeauna”, a recunoscut actrița.

Produsul vine mai mult sub formă de emulsie decât de cremă, însă are o textură nutritivă și calmantă, perfectă pentru acele zile în care vântul și frigul îți agresează tenul. În plus, Toleriane Fluide este potrivit pentru persoanele care se confruntă cu un ten gras, reușind să îi confere doza potrivită de hidratare, fără să lase acea peliculă grasă. Formula poate fi aplicată în siguranță și pe un ten sensibil sau predispus la acnee, și nu conține parfum sau conservanți.

Sarah Jessica Parker spune că nu poate trăi fără acest produs, și pe bună dreptate. Hidratarea este obligatorie în orice rutină de îngrijire, fie că ai tenul gras, normal sau uscat. Iar pentru că ne-au luat prin surprindere gerul și temperaturile scăzute, îți recomandăm să acorzi aceeași atenție și pielii de pe corp și să te aprovizionezi cu unul dintre aceste produse – fă-ți cadou un adevărat răsfăț.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com