Salma Hayek arată fabulos cu părul în nuanțe de gri

Salma Hayek arată superb fără machiaj într-un video publicat pe social media

Salma Hayek a intrat în modul vacanță, iar ca orice femeie care în viața de zi cu zi trebuie să poarte multe produse de machiaj, a decis să își lase tenul să respire. În mod complet nesurprinzător, Salma Hayek arată superb fără machiaj într-un video publicat pe social media.

În ultimele zile, actrița a împărtășit cu fanii o mulțime de poze din vacanță pe profilul său de Instagram. Nu au lipsit fotografiile de la piscină ori videouri cu apa cristalină dintr-un resort de lux din Bora Bora (presupun fanii care o urmăresc). Salma Hayek arată superb fără machiaj într-o nouă postare pe social media.

Salma Hayek arată minunat fără machiaj

Pentru că ne-am obișnuit să o vedem exclusiv în ipostaze glam pe covorul roșu, unde look-ul ei este rezultatul muncii a unei echipe de make-up artiști și hairstiliști, cu atât mai mult am fost surprinse de frumusețea sa naturală. Salma Hayek nemachiată este de-a dreptul radioasă.

https://www.instagram.com/p/BmJi2gdnE2Y/?taken-by=salmahayek

”În elementul meu”, a scris actrița în dreptul video-ului, iar descrierea nici că se putea potrivi mai bine. Salma este complet naturală, nu pare a avea niciun strop de machiaj pe ten, iar cu toate acestea radiază frumusețe din toți porii.

Fanii actriței au umplut rubrica de comentarii cu complimente. Salma Hayek a împlinit 51 de ani și este dovada vie că vârsta este doar un număr. Filosofia ei de beauty este Less is more (Mai puțin este mai mult), iar acest lucru pare să-i meargă de minune.

Salma Hayek fără machiaj arată la fel de glam ca și pe covorul roșu, cu un ten mai puțin încărcat de produse și cu atât mai strălucitor. Frumusețea naturală a actriței se datorează, spune ea, apei de trandafiri pe care o pulverizează pe ten în fiecare dimineață pentru a „trezi pielea”, potrivit Allure. Seara respectă un ritual riguros de demachiere pe care îl finisează, de asemenea, tot cu un strat de apă de trandafiri.

Foto: Hepta

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com