SAG Awards 2018: cele mai frumoase machiaje și coafuri de pe covorul roșu

SAG Awards 2018: cele mai frumoase machiaje și coafuri de pe covorul roșu

SAG Awards 2018 a dat tonul noului sezon de machiaje și coafuri. Pentru că au renunțat la ținutele negre purtate la Globurile de Aur, celebritățile nu au simțit nevoia să mai poarte culori extravagante la nivelul chipului, așa că au optat pentru look-uri naturale, în ton cu tendințele sezonului.

Pentru cea de-a 24-a ediție a SAG Awards 2018, machiajele și coafurile de pe covorul roșu au avut la bază același principiu: frumusețea vine din simplitate. Așa că au lipsit cu desăvârșire culorile stridente și coafurile rigide, încărcate cu prea multe produse de styling, iar machiajul natural și șuvițele lejere le-au luat locul cu grație.

SAG Awards 2018: machiaje

În ceea ce privește machiajul, celebritățile au optat pentru nuanțe neutre la nivelul pleoapelor, complimentate de gene perfect arcuite cu mascara. Maro-urile calde și nuanțele piersicii de la nivelul ochilor au fost puse în valoare de buze roșii sau nude, acestea fiind cele două mari trenduri de pe covorul roșu. Majoritatea vedetelor au mizat, astfel, pe tenul natural, fresh, impecabil. Bineînțeles, nu au lipsit nemuritorul cateye asortat unui ruj roșu seducător, sau sofisticatul smokey eye în nuanțe sidefate. Veți descoperi despre ce vorbim în galeria foto!

SAG Awards 2018: coafuri

La SAG Awards 2018, cele mai în vogă coafuri au fost cele lejere, dar seducătoare. Accentul s-a pus, și de această dată, pe naturalețe, pe coafuri de tip coc și câteva șuvițe lăsate libere pentru a completa armonios linia feței. Unele celebrități au preferat să își lase părul complet liber, foarte subtil coafat cu bucle lejere, naturale. Alegerile vedetelor au fost, bineînțeles, adaptate ținutelor elegante și somptuoase pe care au ales să le poarte.

În cele din urmă, look-urile care au ieșit în evidență la SAG Awards 2018 au fost cele naturale, iar aparițiile de anul acesta ne-au confirmat încă o dată că „Mai mult înseamnă mai puțin”. Noi am ales câteva machiaje și coafuri care ne-au uimit prin simplitate, descoperă-le în galeria foto!

Foto: Northfoto/Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com