S-a inventat un sheet mask pentru burtica de gravidă

S-a inventat un sheet mask pentru burtica de gravidă

S-a inventat un sheet mask pentru burtica de gravidă, iar noi credem că este o idee minunată! Masca tip șervețel are o acțiune intens hidratantă, așa că de ce să ne limităm la a o aplica pe față? Multe zone ale corpului nostru au nevoie de atenție specială, iar zona abdominală este una dintre ele în perioada sarcinii.

Brandul care a inventat sheet mask-ul pentru burtica de gravidă este Hatch Beauty, cu sediul în Statele Unite ale Americii. Produsul Hatch Mama Belly Mask a apărut deja pe site-ul lor la prețul de 12 dolari, adică aproximativ 45 de lei.

Masca șervețel pentru burtica de gravidă este asemănătoare cu cea pentru față, doar că îi lipsesc decupajele pentru ochi, nas și gură (evident!). Este formulată cu aloe vera și colagen marin hidrolizat. Cele două ingrediente hidratează și contribuie la sănătatea pielii, însă cel mai important efect este acela de a preveni sau chiar estompa aspectul vergeturilor (care apropo, sunt absolut normale!).

Sheet mask-ul pentru burtica de gravidă arată extrem de simpatic!

Sheet mask-ul pentru burtica de gravidă arată extrem de simpatic!

Potrivit Allure, această mască se absoarbe rapid în piele, nu pătează hainele și nu lasă în urmă o senzație uleioasă. În plus, se pare că formula sa ajută la netezirea cicatricilor operației de cezariană, dacă este necesar.

Hatch Mama Belly Mask costă aproximativ 45 lei

Hatch Mama Belly Mask costă aproximativ 45 lei

Noi suntem de părere că acest sheet mask pentru burtica de gravidă este extrem de util și poate avea beneficii reale asupra pielii din zona abdomenului. Ba chiar mai mult, ne-am dori o astfel de mască pentru sâni, și alte zone ale corpului predispuse formării vergeturilor.

Foto: Hatch Beauty

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com