Rutina completă de skincare recomandată de cosmeticiana lui Meghan Markle

Rutina completă de skincare recomandată de cosmeticiana lui Meghan Markle

Aparițiile lui Meghan Markle sunt din ce în ce mai rare înainte de nuntă, ceea ce este de înțeles având în vedere amploarea evenimentului. Cel mai probabil, actrița se află și într-o perioadă în care acordă extra atenție tenului ei, pentru a arăta impecabil în ziua cea mare. Despre această atenție a vorbit și cosmeticiana ei, Nichola Joss, pentru Vogue US.

Meghan Markle are o rutină de skincare completă și bine pusă la punct, nu de ea singură, ci cu ajutorul experților. Unul dintre acești experți este cosmeticiana Nichola Joss, care a dezvăluit recomandarea ei pentru o rutină de skincare care poate conferi oricui acel healthy glow al actriței.

Rutina recomandată de cosmeticiana lui Meghan Markle

Rutina de skincare recomandată de cosmeticiana lui Meghan Markle este împărțită în trei: dimineața, seara devreme și seara târziu.

Dimineața

  1. Curăță tenul cu un ulei de curățare, masează intens pielea cu mișcări orientate spre exterior și în us, pentru a dezmorți mușchii faciali.
  2. Aplică un serum anti-aging.
  3. Aplică o cremă de zi sau un ulei și masează tenul.

Seara devreme

  1. Double cleansing: prima curățare îndepărtează impuritățile de suprafață și factorii de poluare acumulați de-a lungul zilei, iar a doua curățare se face la un nivel mai profund, curățând porii și reechilibrând nivelul pH-ului.
  2. Pulverizează un toner.
  3. Aplică serumuri anti-aging și o cremă hidratantă cu ingrediente active.

Seara târziu

  1. Folosind uleiul tău de față preferată, petrece 3-4 minute masând pielea (în timp ce stai întinsă în pat, relaxată), începând din centrul feței spre exterior și spre partea superioară, înspre cărarea părului. Acordă atenție specială zonei mandibulei. Folosind primele două degete, aplică presiune în mișcare începând din zona gâtului spre mandibulă; fă acest lucru de 12 ori. Masează și zona pomeților, pentru a o detensiona.
  2. Folosind degetele arătătoare, aplică presiune pe puntea nazală, mergând spre sprâncene și de-a lungul lor. Apoi continuă mișcarea într-un mod mai blând coborând sub ochi și apoi revenind pe nas.
  3. În final, masează orice zonă a feței în care simți puncte de tensiune. Apoi continuă de sub urechi către gât și către decolteu.
  4. Este timpul pentru un somn odihnitor și regenerant.

Rutina recomandată de cosmeticiana lui Meghan Markle are la bază tehnici de masaj pe care ar trebui să le folosim în fiecare zi, pentru un ten tânăr și tonifiat. Pe lângă acestea, Meghan Markle spune că acest mic dejun îi face pielea să strălucească.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com