Rutina de skincare a lui Kim Kardashian valoarează aproape 18 000 de lei

Rutina de skincare a lui Kim Kardashian valoarează aproape 18 000 de lei

Nu este deloc ieftin să arăți atât de bine precum Kim Kardashian. Vedeta cheltuie enorm de mult pe produsele de skincare, așa că are o rutină ce valorează aproape 18.000 de lei. Kim Kardashian a dezvăluit toate produsele pe care le folosește.

Deși folosește și produse mai accesibile, precum serumul împotriva îmbătrânirii tenului care costă mai puțin de 50 de lei, Kim Kardashian are o rutină de skincare care valorează, în total, aproape 18.000 de lei. Vedeta a dezvăluit ce produse folosește cu regularitate (asta pe lângă toate noutățile pe care le încearcă!).

„Ador să încerc noi produse de beauty și skincare, dar sunt unele la care nu voi renunța”, a scris Kim Kardashian, pe blogul personal, dezvăluind care sunt produsele pe care le folosește întotdeauna.

Produsele din rutina de skincare a lui Kim Kardashian

Lista produselor folosite de Kim Kardashian include o mulțime de serumuri, precum Dr. Barbara Sturm Hyaluronic Serum (300$), Dr. Barbara Sturm Super Anti-Aging Serum (350$) sau Genaissance de la Mer The Serum Essence (630$). Kim mai folosește și Ka Mer The Concentrate (470$) și Guerlain Orchidée Impériale Longevity Concentrate ($510).

Iar asta nu e tot, pentru că vedeta este fan al uleiurilor faciale, precum La Mer The Renewal Oil (245$) și Anastasia Beverly Hills Hydrating Oil (64$). Lista completă a fost preluată de Allure, iar însumate, toate produsele pe care Kim Kardashian a dezvăluit că le folosește în rutina ei valorează aproape 18.000 de lei. Având un buget mai mult decât generos, Kim are o preferință pentru produsele high-end, însă nu se ferește nici de cele mai accesibile și mai ieftine. Kim Kardashian spune că această cremă de 60 de lei a scăpat-o de celulită.

Și Kourtney Kardashian spune că a scpăat de punctele negre cu o mască de 23 de lei.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com