Rutina de beauty a Salmei Hayek în perioada Crăciunului

Am putea spune că Salma Hayek nu calcă niciodată strâmb atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii. Am aflat de la celebra actriță care sunt secretele ei de beauty în sezonul rece.  

Care este look-ul tău semnătură de Sărbători?
Buzele roșii. Cred că arată bine pe oricine atâta timp cât știi să alegi un ruj într-o nuanță sau o textura perfecte. Un alt sfat de beauty ar fi să bei multă apă. Ne gândim că trebuie să bem multă apă doar atunci când este foarte cald, dar uităm că pielea noastră poate fi foarte deshidratată și pe atunci când afară este rece. Este la fel de important să folosești creme hidratante care îți protejează pielea de efectul temperaturilor reci. În această perioadă nu dormim îndeajuns, bem și mâncăm mai mult decât de obicei și nici vremea de afară nu este de partea noastră așa că pielea noastră are nevoie de și mai multă îngrijire pe în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Se întâmplă să te culci fără să te demachezi înainte?
Niciodată.

Ai obiceiuri proaste de frumusețe?
Oricât de proaste sunt obiceiurile mele niciodată nu mă culc machiată. Chiar dacă sunt epuizată sau bolnavă tot mă demachiez. Am prostul obicei de a nu mă antrena, de a nu mânca sănătos. Îmi place vinul și ador cocktailurile. Câteodată sunt leneșă, pentru că să te îngrijești constant implicăă multă muncă. Nu mă pensez 90% din an. Dar un lucru pe care îl fac mereu este să mă demachiez.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro