Rujurile Sailor Moon îți vor trezi nostalgia copilăriei

Rujurile Sailor Moon îți vor trezi nostalgia copilăriei

După ce ne-am trezit nostalgia cu produsele de beauty ale anilor ’90, o nou produs o va răscoli și mai profund. Rujurile Sailor Moon sunt atât de drăguțe încât vei vrea să te uiți din nou la serialul care ți-a marcat copilăria!

O nouă categorie de produse cosmetice se naște chiar sub ochii noștri: produsele inspirate de filmele, serialele și cărțile preferate. După ce am văzut pensulele inspirate de seria Harry Potter, produsele inspirate de Frumoasa și Bestia sau de Pirații din Caraibe, credeam că le-am văzut pe toate. Însă nici pe departe!

Un brand din Japonia a lansat recent rujurile Sailor Moon, rujuri ale căror ambalaje sunt inspirate de personajele din celebrul serial care ne-a înseninat copilăria. Ce poate fi mai drăguț?

https://www.instagram.com/p/BSSUO8kAOVi/?taken-by=creerbeaute_official

Colecția recent lansată de brandul Creer Beaute poartă numele de Sailor Moon Moisture Rouge și cuprinde cinci nuanțe de ruj în nuanțe de roz, piersiciu și roșu. Ce este și mai special la aceste rujuri este faptul că ele își pot schimba culoarea pe buze în funcție de pH-ul pielii (îți amintesc de acel ruj verde pe care îl folosea mama ta, nu-i așa?). Astfel, fie că ai un pH acid sau bazic, aceste rujuri îți vor colora buzele în culori foarte delicate și discrete în timp ce le va hidrata intens.

Lăsând formula deoparte, nu ne putem lua ochi de la ambalajul atât de drăguț. Culorile vii, finisajele aurii, ștrasurile colorate și forma lor jucăușă ne amintesc exact de personajele noastre preferate din serialul animat Sailor Moon.

Avem și o veste proastă: va trebui să ne delectăm cu aceste frumuseți de la distanță pentru că ele nu sunt disponibile în România. Ne bucurăm totuși că ne-au răscolit nostalgia și ne-au adus amintiri plăcute!

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro