Rujul Nutella

Rujurile inspirate de Nutella promit să devină noua noastră obsesie

Nutella este, cu siguranță, unul dintre cele mai delicioase lucruri de pe Pământ. Iar dacă până acum te bucurai de ea doar pe pâine sau în prăjituri, acum a apărut un nou mod de a te bucura de ea: pe buze, sub forma unui ruj. Uite cum arată rujurile inspirate de desertul nostru favorit!

După ce mult timp au circulat online diferite filmuțele care îți arătau cum să îți faci propriul balsam de buze cu Nutella, acum există și niște rujuri inspirate de acest desert. Nu, nu conțin Nutella în componență, ci au doar mirosul ei specific și nuanțe ciocolatii. Beauty Bakerie este brandul care a venit cu această idee. Ei au lansat o colecție specială dedicată faimoasei creme de ciocoloată, iar denumirea este cât se poate de ingenioasă: Nude-Tella.

Colecția conține 4 nuanțe nude, ușor de ghicit din numele colecției și ținând cont de inspirația pe care au avut-o. Nuanțele pleacă de la o nuanță foarte deschisă de nude, până la un maro ciocolatiu și au atât subtonuri bej, cât și roz, astfel că sunt potrivite pentru o varietate foarte mare de nuanțe de ten.

 

„Inspirația pentru linia Nude-tella Matte Lip Whip a venit din dorința de a reduce frustrarea atunci când vine vorba de reprezentare. Femeile de culoare, descriere prin care se înțelege orice femeie care nu este albă, se chinuie adesea să găsească o nuanță nude compatibilă cu culoarea lor de ten”, spune fondatoarea brandului, Cashmere Nicole.

Rujurile inspirate de Nutella sunt de asemenea vegane, rezistente la transfer și au un miros delicios de ciocolată – îți spunem în cazul în care mai ai nevoie de vreun argument pentru a ți le dori!

Foto: Shutterstock

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro