Rosie Huntington-Whiteley își lansează propriul brand de beauty

Rosie Huntington-Whiteley își lansează propriul brand de beauty

Dacă am învățat ceva despre vedetele de top în ultimii ani, este că la un moment dat în carieră ele vor decide să devină beauty moguls. Rosie Huntington-Whiteley se alătură trendului de antreprenoare din industrie și își lansează propriul brand de beauty.

De la Kim Kardashian și Kylie Jenner, care au dat startul afacerilor cu produse cosmetice în lumea mondenă, la Rihanna, Jennifer Lopez, Paris Hilton, Serena Williams, Lady Gaga și multe altele, din ce în ce mai multe vedete își lansează propriile produse. Fotomodelul de top Rosie Huntington-Whiteley lansează propriul brand de beauty și se anunță a fi un deliciu pentru millenials.

Rosie Huntington-Whiteley va avea propriul brand de beauty

Rosie Huntington-Whiteley a anunțat că va avea propriul brand de beauty printr-o serie de postări foto și video pe Instagram.

Rosie Huntington-Whiteley a anunțat că va avea propriul brand de beauty printr-o serie de postări pe Instagram.

Rosie Huntington-Whiteley a anunțat că va avea propriul brand de beauty printr-o serie de postări pe Instagram.

Fotomodelul a creat o pagină nouă pe rețeaua socială special pentru acest brand, sub numele Rose Inc. și cu motto-ul „Beauty from the Insider out”.

Ne-a entuziasmat cu succes tematica roz a tuturor fotografiilor și clipurilor de teasing publicate, lucru ce ne anunță că gama ei de cosmetice va fi un adevărat deliciu pentru millenials.

La ce să ne așteptăm? La blush-uri îndrăznețe, rujuri nude și farduri de pleoape în nuanțe rozalii, potrivit GLAMOUR UK.

Deja renumitul make-up artist Patrick Ta a făcut și el vâlvă pe profilul personal unde a publicat un selfie cu el și Rosie, în care fotomodelul poartă pe buze un ruj roz intens. ”Urmează ceva special”, a scris Ta în descrierea fotografiei. Colaborarea cu profesionistul ne dă speranța unor produse excelente, acesta mai având în trecut proiecte alături de mai multe celebrități. Skill-urile sale de make-up artist sunt de ne contestat, așa că abia așteptăm să vedem noul brand de beauty pe care Rosie Huntington-Whiteley urmează să îl lanseze.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com