Rosie Huntington-Whiteley a avut probleme cu acneea după sarcină

Rosie Huntington-Whiteley a avut probleme cu acneea după sarcină

Rosie Huntington-Whiteley a dezvăluit că a avut probleme cu acneea după sarcină. Deși în timpul în care l-a purtat în pântece pe fiul ei, Jack, pielea ei părea să se fi curățat, imediat după naștere, problemele au revenit.

Fotomodelul în vârstă de 31 de ani și logodnicul ei, Jason Statham, au adus pe lume un băiețel pe nume Jack în luna iunie a anului 2017. După naștere, la câteva luni, Rosie Huntington-Whiteley s-a confruntat cu enervantele erupții acneice, care uneori nu ne lasă în pace nici la maturitate.

Rosie Huntington-Whiteley a avut probleme cu acneea după sarcină

„Nu am avut niciodată pielea perfectă, dar pe parcursul sarcinii era mai bine ca niciodată. Se spune că băieții îți scot la suprafață frumusețea, iar fetele ți-o fură!”, a dezvăluit Rosie.

Însă minunea nu a durat prea mult, căci la scurt timp după sarcină, au revenit problemele obișnuite. „La șase luni după ce am născut, am început să am acnee”, a relatat ea, potrivit Female First.

Acest lucru a nemulțumit-o pe vedetă, și a făcut-o să apeleze la ajutor specializat. „Este un lucru într-un fel deprimant, atât stânjenitor. Urmez sfaturile doctorului Lancer, așa că este o muncă în desfășurare”, a explicat ea.

Rosie Huntington-Whiteley suferă acum din cauza unei probleme comune: acneea la adulți. Am vorbit și noi despre acest subiect și am alcătuit un plan de atac, pentru a scăpa în sfârșit de imperfecțiunile pielii.

Fotomodelul apelează la cei mai buni din industria de beauty, și nu este prima oară când vorbește public despre acest subiect. Recent, am aflat că Rosie Huntington-Whiteley își lansează propriul brand de beauty.

Iar dacă tot vorbim de beauty, am aflat de curând și trucul genial de aplicare a autobronzantului folosit de Rosie, pentru un aspect perfect al pielii.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com