Rose brown, cel mai nou trend de colorare a părului de pe Instagram, este minunat pentru brunete

Rose brown, cel mai nou trend de colorare a părului de pe Instagram, este minunat pentru brunete

Culoarea rose gold a fost la mare căutare anul trecut, fie că era vorba de machiaj, haine sau chiar păr. Pentru persoanele cu părul închis la culoare, acest trend nu a fost deloc accesibil. Este de înțeles, părul brunet este greu de decolorat, iar întregul proces îl poate deteriora iremediabil. Din fericire, rose brown, cel mai nou trend de colorare a părului de pe Instagram, este minunat pentru brunete.

Ce pasionată de beauty nu a vrut măcar o dată să își schimbe culoarea părului? Pentru persoanele cu părul închis la culoare, este vorba de un procedeu mai dificil. Părult trebuie colorat pentru ca diferențele să fie vizibile, ceea ce nu este deloc sănătos. De aceea, rose Brown, un nou trend de colorare a părului care face furori pe Instagram, este perfect pentru brunete.

Rose brown, trendul de colorare al primăverii

Trendul de colorare a părului Rose Brown nu putea veni într-un moment mai bun! Primăvara și-a intrat în drepturi iar soarele nu se mai ascunde de pe cer. Rose Brown este culoarea perfectă pentru această vreme, deoarece reflexiile roșiatice și șuvițele roșcate strălucesc absolut spectaculos în lumina razelor de soare.

Look-ul este foarte simplu de obținut pentru persoanele cu părul închis la culoare. Presupune doar adăugarea unor tonuri roșiatice, portocalii sau chiar violet. Există mai multe nuanțe de rose brown, așa că trendul este foarte ușor de adaptat!

Însă de-ajuns cu vorba! Intră în galeria foto de mai sus pentru a descoperi cele mai frumoase exemple de păr vopsit în stilul rose brown.

Foto: Hepta

Tags:
Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com