Rihanna a sărbătorit un an de Fenty Beauty

Rihanna a sărbătorit un an de Fenty Beauty

Ținem minte și acum cât de entuziasmate eram în urmă cu un an, la anunțul lansării brandului de beauty al Rihannei. Fenty Beauty a intrat în industrie cu dreptul și a devenit un cult beauty brand în numai câteva luni. Pe 8 septembrie, Rihanna a sărbătorit un an de Fenty Beauty.

Nu exagerăm cu nimic atunci când spunem că Rihanna a revoluționat industria machiajului. Cele 40 de nuanțe ale fondului de ten Fenty Beauty au dat startul unei ere a inclusivității, unde brandurile sunt din ce în ce mai dispuse să creeze nuanțe de fond de ten suficiente pentru toată lumea. A trecut un an de când a început totul, și iată cum a sărbătorit artista.

Rihanna a sărbătorit un an de Fenty Beauty

Rihanna a sărbătorit zilele trecute un an de Fenty Beauty arătându-le fanilor cele mai iconice look-uri purtate de ea și create cu ajutorul propriilor produse.

https://www.instagram.com/p/Bnelnothfxx/?taken-by=badgalriri

Nu putem să nu observăm că toate aceste fotografii au ceva în comun: iluminator pe care îl poți zări din spațiu și un ten perfect, glowy, lipsit de imperfecțiuni. Printre momentele preferate ale Rihannei se numără chiar seara în care a lansat brandul și a purtat un outfit galben, ori momentul de debut al colecției de vară Beach, please.

Tot în această perioadă de sărbătoare, Fenty Beauty a lansat două noi produse în vastul său portofoliu. Este vorba despre iluminatorul Diamond Bomb și gloss-ul Diamond Milk, care promit să îți confere un look luxuriant.

https://www.instagram.com/p/Bng_EAKA2xd/?taken-by=fentybeauty

Recent, produsele Fenty Beauty au ajuns și în România, iar de la 7 septembrie sunt disponibile exclusi în rețeaua de magazine Sephora.

https://www.instagram.com/p/Bnh9RJBgH9e/?taken-by=fentybeauty

Rihanna a sărbătorit un an de Fenty Beauty redistribuind și mini-tutorialele de machiaj pe care le-a creat pentru brand de-a lungul timpului. Acestea au fost repostate pe Insta Stories, unde au putut fi urmărite încă o dată de fanii înfocați ai produselor și ai artistei.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com