Rihanna a lansat un ruj negru la timp pentru Halloween

Rihanna a lansat un ruj negru la timp pentru Halloween

Tocmai când credeam că nu putem fi mai entuziasmate pentru Halloween, Rihanna a lansat un ruj negru. Faimosul Stunna Lip Stain vine acum și în această nuanță perfectă pentru un look ultra-glam de Halloween, chiar dacă nu ai de gând să te costumezi.

Pregătește-te pentru un membru paria în colecția ta de machiaj, fiindcă Rihanna tocmai a lansat un ruj negru în colecția Fenty Beauty. Noul produs nu putea fi lansat într-o perioadă mai bună decât cu mai puțin de o lună înainte de Halloween.

Rihanna a lansat un ruj negru în colecția Fenty Beauty

Săptămâna trecută, Rihanna a organizat un eveniment grandios pentru lansarea a patru nuanțe noi de ruj Stunna Lip Paint, printre care și un negru pigmentat, perfect pentru orice nuanță a pielii, așa cum ea însăși îl descrie.

„#StunnaWeek nu s-a terminat… Faceți cunoștință cu Uninvited!! A trebuit să mă asigur că avem un ruj negru Stunna catifelat și pigmentat care este perfect pentru toate nuanțele de piele”, a scris artista în descrierea unei imagini publicate pe Instagramul personal, în care apare ea purtând noul produs.

Printre cele patru nuanțe Stunna Lip Paint nou lansate se numără și un nude piersiciu, un roz-movuliu și un maro ciocolatiu. Cu toate acestea, nuanța Uninvited este cea care a făcut cea mai multă vâlvă pe Internet după lansare, în contextul în care mai sunt doar câteva săptămâni până la Halloween.

Noul produs este perfect atât pentru un machiaj elaborat (precum cele pe care le-am selectat pentru tine aici), cât și în cazul în care nu ai chef de lucruri complicate, însă vrei să te încadrezi în tematică fără prea mult efort.

Din fericire, produsele Fenty Beauty au devenit recent disponibile și în România, la un an după lansarea brandului de beauty de către Rihanna. Acestea se comerciealizează în prezent exclusiv în rețeaua de magazine și pe site-ul Sephora.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com