Rihanna a publicat o imagine în care i se vede părul de pe picioare și iată cum au reacționat fanii

Rihanna a publicat o imagine în care i se vede părul de pe picioare și iată cum au reacționat fanii

Rihanna a împărțit internetul în două tabere după o nouă fotografie publicată pe Instagram. Cântăreața s-a pozat la soare, iar o parte din piciorul ei este în cadru, și un detaliu le-a atras atenția internauților: firișoarele de păr. Fanii ei au lăudat imaginea, însă au existat și critici care s-au arătat nemulțumiți de „priveliște”. 

În ultimii ani, din ce în ce mai multe vedete au renunțat să mai privească părul de pe corp drept un inamic care trebuie eliminat. Rihanna s-a alăturat trendului, iar o nouă fotografie publicată de ea pe Instagram ne dă de înțeles că nu este rușinată de părul ei de pe picioare. Fanii au apreciat acest lucru și s-au simțit încurajați de inițiativa ei.

Rihanna și-a arătat părul de pe picioare într-o fotografie pe Instagram

View this post on Instagram

when u can’t wait for summer.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

„Când nu mai poți aștepta să vină vara”, a scris Rihanna la descrierea imaginii controversate. Imaginea a fost apreciată de peste trei milioane de fani, iar reacțiile nu au încetat să apară pe Twitter sau în comentarii.

„Dacă Rihanna poate avea păr pe picioare, atunci și eu pot!”, „Să o văd pe Rihanna că postează poze în bikini cu păr pe picioare îmi dă viață, gen DAAA îmi pare rău că nu am timp să mă rad în fiecare zi așa cum vrea societatea”, au fost câteva dintre reacții.

În postarea Rihannei a apărut și o imagine cu posteriorul ei, în care pare că are vergeturi. Fanii au avut, din nou, comentarii apreciative la adresa acestui lucru, însă Rihanna a menționat că ceea ce se vede în poză nu sunt vergeturi: „Da, am vergeturi, dar acela este soarele”.

Desigur, făcând un gest aparent controversat, Rihanna a primit și critici, însă vedeta nu le-a dat prea multă atenție, fiind copleșită de comentariile și reacțiile pozitive.

Foto: Hepta

Tags:
,
Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com