Rihanna are o nouă tunsoare asimetrică

Rihanna are o nouă tunsoare asimetrică

Nu mai reușim să ținem pasul cu beauty look-urile Rihannei. Mai întâi ne-a păcălit cu o perucă blondă cu care era de nerecunoscut, iar acum ne încântă cu un look nou. Rihanna are o nouă tunsoare asimetrică, preferată de majoritatea vedetelor în această vară. 

Artista s-a alăturat trendului short hair, don’t care și are acum o tunsoare bob asimetrică. Rihanna nu a mai avut de mult timp părul atât de scurt, însă noul ei look este un must-have sezonul acesta.

Rihanna are o nouă tunsoare

Rihanna și-a arătat noua tunsoare în postări scurte pe Insta Story, pe care apoi o pagină creată de fani le-a preluat și le-a repostat, dându-ne ocazia să ne uităm mai bine la tunsoarea cântăreței.

https://www.instagram.com/p/BlrJEoJBbJO/?utm_source=ig_embed

Noul look a fost întâmpinat cu zeci de complimente ale fanilor. „Îi stă bine cu această tunsoare”, „Ador părul ei natural” au fost câteva dintre mesajele lăsate de ei în rubrica de comentarii.

Rihanna nu este singura care poartă o astfel de tunsoare vara aceasta. Părul scurt spre mediu este în tendințe și din ce în ce mai multe celebrități își fac curaj să renunțe la centimetri buni din lungimea părului lor. Irina Shayk a trecut de la părul lung la un bob scurt cu breton și arată superb, dar și Selena Gomez a purtat un bob scurt în prima parte a acestei veri.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com