Rihanna are acum propriul filtru de Instagram

Rihanna va extinde Fenty Beauty către zona de skincare?

Brandul Fenty Beauty lansat de Rihanna în septembrie 2017 se apropie de aniversarea de un an de existență, an în care s-a bucurat de un real succes (ba chiar este pe cale să depășească vânzările Kylie Cosmetics). După ce s-au îndrăgostit de produsele de machiaj, fanii brandului ajung la o întrebare firească: va extinde Rihanna Fenty Beauty către zona de skincare?

Această bănuială nu a apărut din senin, ci a fost mai degrabă declanșată de lansarea unui produs ce se află la limita dintre machiaj și skincare.

Va extinde Rihanna Fenty Beauty către zona de skincare?

Ceea ce i-a entuziasmat pe fani a fost lansarea primerului Pro Filt’r Primer, care promite minimizarea aspectului porilor și asigură o aplicare perfectă a fondului de ten. În acest context, Fenty Beauty pare a fi un brand deschis spre a se extinde în zona de skincare.

https://www.instagram.com/p/BlwEqx9AIBV/?taken-by=fentybeauty

În încercarea de a investiga această posibilitate, GLAMOUR UK a purtat o discuție cu Makeup Artistul Global Fenty, Hector Espinal. „Rihanna are o grijă excelentă de pielea ei. Aș spune că ar un ten mixt, puțin mai gras pe frunte, dar are grijă de el atât de bine!”, a dezvăluit Espinal.

Totuși, întrebat dacă Rihanna va extinde Fenty Beauty și către zona de skincare, makeup artistul a avut un răspuns negativ. „Nu cred că va face produse de skincare, este prea complicat. Sunt mult mai multe lucruri implicate și cred că trebuie să alegi fie să faci skincare fie machiaj, iar în mod clar, ea a ales machiajul”, a declarat el.

Există, desigur, posibilitatea ca makeup artistul să fi dat acest răspuns pentru a nu strica surpriza ori pentru a nu crea așteptări. Primerul lansat de Fenty Beauty în această vară dă mari speranțe pasionaților de beauty, iar faptul că Rihanna are o rutină de skincare pe care o respectă cu religiozitate ne încântă de-a dreptul.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com